Premiera spectacolului „Împăiați-vă iubiții” este sold out

Fotografie de Ioana Grigore

Spectacolul „Împăiați-vă iubiții”, de Teodor Mazilu, are premiera pe 14 februarie 2024, la ora 19:30, pe scena Teatrului Coquette București. Actorii Marcela Motoc și Cosmin Dominte dau viață unui cuplu-delir.

Comedia spumoasă, un omagiu adus marelui dramaturg, se joacă cu casa închisă. O nouă reprezentație a fost programată pentru 17 martie 2024, la ora 19.00.

„Împăiați-vă iubiții”, regizat de Alina Hiristea, este un soi de „Romeo și Julieta” întors pe dos, în care protagoniștii nu mor din dragoste, ci din constanta, consimțita ei desfigurare. Actorii Marcela Motoc și Cosmin Dominte dau viață unui cuplu-delir care pune lumii oglinda în față, relevându-i metehnele și aspirațiile într-un spectacol de 60 de minute. Cei doi protagoniști, actriță și regizor, se confruntă cu demonii gloriei, cu frustrările și propriile limite, generând umori de tot felul și un umor involuntar delicios. Publicul este martorul unui inedit război al sexelor, unul dus la extrem.

Spectacolul finanțat de UNITER este realizat de Asociația Cortina, Teatrul Coquette și Teatrul Proxim. Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro și eventim.ro.

Abia acum l-am descoperit cu adevărat pe Teodor Mazilu și m-am îndrăgostit. Am descoperit o perspectivă dominată de paradox, de umor, unde existența e înfățișată ca un bâlci al deșertăciunilor. Personajele lui Teodor Mazilu sunt sincere, o sinceritate care însă poate fi considerată cinism, au un fel de frenezie a imoralității, ele explică într-un mod inteligent cât de mare este prostia lor și vorbesc cu duioșie despre fapte odioase. Din punctul său de vedere, omul este o ființă ipocritã care face din ipocrizie un merit. Există întotdeauna un dedesubt în scriitura lui Mazilu și plăcerea lui este să divulge scopul ascuns al fiecărui gest, să-l deposedeze de pretinsa noblețe, declară actrița Marcela Motoc.

Echipa

  • Distribuția: Marcela Motoc, Cosmin Dominte
  • Regia: Alina Hiristea
  • Regia tehnică: Ingrid Bonța
  • Adaptarea: Radu Aldulescu
mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici