Premieră la Odeon în octombrie: „Am avut o Livadă”, după „Livada de vișini” a lui A. P. Cehov

Teatrul Odeon anunță că în zilele de joi, 19 octombrie, și vineri, 20 octombrie, începând de la ora 19.00, în Sala Majestic are loc premiera spectacolului „Am avut o Livadă” de Yann Verburgh după „Livada de vișini” de A. P. Cehov. 

Regia aparține lui Eugen Jebeleanu, scenografia lui Velica Panduru. Cu muzică de Remi Billardon și având distribuție nume importante ale teatrului românesc, „Am avut o Livadă” este o împletire dintre o piesă clasică – „Livada de vișini” (1903), ultima operă a lui A.P. Cehov (1860–1903) și un text contemporan, o însoțire ca cercetare estetică, în jurul subiectului teatrului, după cum mărturisește Yann Verburgh.

„Am avut o Livadă”
de Yann Verburgh după „Livada de vișini” de A. P. Cehov

Matei – Niko Becker
Daniela – Elvira Deatcu
Cati – Alina Berzunțeanu
Radu – Vlad Bîrzanu
Bruno – Ionel Mihăilescu
Paul – Gabriel Pintilei

Liubov Andreevna – Elvira Deatcu
Lopahin – Ruxandra Maniu
Gaev –   Alexandru Papadopol
Trofimov – Nicoleta Lefter
Charlotta – Simona Popescu
Ania – Ioana Bugarin
Varia – Eduard Trifa
Firs – Diana Gheorghian

Regia: Eugen Jebeleanu
Scenografia: Velica Panduru
Muzica: Remi Billardon
Asistent regie: Alex Mirea
Asistent dramaturgie: Paula Rusu
Asistent scenografie: Sabina Reus

Durata spectacolului este de 2h, iar prețul biletelor începe de la 30 de lei (pentru cat. II) și ajunge până la 60 de lei (cat. I). Biletele se găsesc aici.

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici