„Prea târziu”, expoziție multimedia la București

Expoziția multimedia „Prea târziu”, organizată de Arthub cu sprijinul Centrului Cultural Expo Arte, va fi deschisă vineri, 31 martie, ora 19.00, și poate fi vizitată până luni, 17 aprilie 2023, la Arthub București – Sala mare.

Vor fi prezentate lucrări foto, video, de desen și din medii conexe, dar și o serie de instalații. În ziua vernisajului va avea loc un performance cu Mădălina Brândușe, Alex Fifea, Nona Șerbănescu și Oana Maria Zaharia. În cadrul aceluiași proiect, pe 25 martie la ora 21:30 a avut loc performance-ul Screams&Songs al colectivei Fluid.

Expoziția multimedia „Prea târziu” este rezultatul unui proces de lucru într-o echipă artistic multidisciplinară intersecțională formată din 12 artiste și artiști cu arii de competență diverse: Elena Andrei, Mădălina Brândușe, Irina Botea Bucan, Jon Dean, Alex Fifea, Vera Ion, Bogdan Marcu, Adi Newell, Bogdan Pelmuș, Magdalena Pelmuș, Nona Șerbănescu și Oana Maria Zaharia.

Colectivul artistic parcurge pe durata lunii martie 2023 o experiență de lucru comună, înregistrând procesele de muncă și operând pe diverse teritorii aflate la granița dintre discipline. Colectivul artistic se autoorganizează și își coordonează acțiunile în lipsa unei structuri formale de putere, precum instituția curatorului, într-un exercițiu de democratizare a actului artistic și a muncii creative, dar și de creștere a gradului de autoreferențialitate și autoreprezentativitate al demersului.

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici