Platforma NaradiX.ro integrează cursuri gratuite în limba engleză pentru elevi, printr-un parteneriat cu Eucom

Naradix.ro, platforma dezvoltată de organizația Narada, care face ca învățarea să fie interactivă pentru elevii claselor 0-8 şi care susține efortul de învățare al copiilor pentru recuperarea decalajelor de materie, aduce o noutate pentru elevii claselor din ciclul 0-8, din toată țara. Printr-un parteneriat încheiat cu Eucom, Naradix integrează și oferă cursuri și lecții interactive gratuite, precum și cultivarea abilităților viitorului prin conținut nou în limba engleză. 

Elevii sunt așteptați pe platformă în ultimele săptămâni de vacanță pentru a-și actualiza și reîmprospăta cunoștințele, pregătindu-se astfel pentru începutul unui nou an școlar. Legat de conținutul cursurilor, Manescu Veronica, trainer și evaluator română/engleză la Eucom Business Language, spune că elevii din ciclul primar vor găsi pe platforma Naradix.ro lecții atractive, variate, cu joculețe potrivite pentru vârsta lor, astfel încât învățarea să fie o adevărată plăcere. Pentru elevii de gimnaziu care își doresc să se pregătească pentru a obține certificate Cambridge, aceasta a pregătit exerciții de antrenament pe diferite niveluri de abilități, care să îi ajute să acceadă la facultăți inclusiv din străinătate, să comunice cât mai fluent sau să își echivaleze teste din sistemul educațional românesc.

În ceea ce privește colaborarea Eucom cu platforma creată de Narada, Adelina Panaite, Project Manager NaradiX.ro, declară că: „Atunci când am proiectat NaradiX, cu direcția de a contribui la formarea copiilor viitorului, limba engleză a apărut ca o necesitate imediată și o dorință venită chiar din partea copiilor deja entuziasmați de platformă. În întâmpinarea nevoii noastre au venit prietenii de la Eucom care și-au asumat crearea cursurilor de limba engleză pe NaradiX. Inițiativa lor nu a făcut decât să ne bucure pe noi, cei care muncim zilnic pentru asta, și mai ales să bucure cei peste 24.000 de elevi prezenți pe NaradiX care găsesc acum în platformă un sprijin și mai consistent pentru dezvoltarea lor. Într-un secol al descentralizării și democratizarii accesului la informație și educație, Narada a ales să ofere copiilor, prin această platformă, un univers în care învățarea e fun, interactivă și centrată pe nevoile lor. Iar acum face asta și pentru limba engleză.” 

La rândul său, Delia Dragomir, CEO & Co-Founder Eucom, afirmă: 

„Urmăresc de ceva vreme, de la distanță, activitatea organizaţiei Narada și am toată admirația pentru munca depusă de echipă. Noi, la Eucom, împărtășim aceleași valori – prin munca noastră ne dorim să influențăm pozitiv viața oamenilor. Prin cursurile noastre de limbi străine susținem o mulțime de persoane să se dezvolte profesional, să se simtă mai siguri pe ei atunci când vorbesc într-o altă limbă decât cea nativă, să prindă încredere în ei și în ceea ce le rezervă viitorul. Să țintească cu încredere cât mai sus, atât pe plan profesional cât și personal și să aibă încredere să își urmeze visurile, chiar dacă uneori acele visuri îi poartă pe meleaguri străine. De aceea ne bucurăm să ne continuăm misiunea de a aduce un plus de valoare în viața oamenilor contribuind la munca pe care Narada o face deja de ani de zile. Prin cursurile pe care le punem la dispoziție gratuit pe platforma NaradiX, oferim acces la educație tinerilor care au nevoie de asta. Sperăm ca  în acest fel, această contribuție să fie un pilon de sprijin pentru ei și să îi ajute să își urmeze cele mai îndrăznețe visuri.”

Delia & Silviu Dragomir

În prezent, Naradix.ro găzduiește peste 24.000 de copii înscriși la cursurile de pe platformă. Cele 109 cursuri de limba engleză pentru clasele 0-8 au înregistrat până acum 11.351 de vizualizări. După mai bine de un an de la lansare, statisticile platformei indică 87.539 de cursuri începute, 21.746 terminate, 221.189 lecții finalizate, 77.399 de teste date, 51.901 de teste trecute. NaradiX.ro, platforma concepută de Narada pentru a preveni abandonul școlar şi pentru a contribui la dezvoltarea potenţialului de dezvoltare al copiilor este susținută de partenerul strategic Global Vision, partenerul principal pentru zona destinată premiilor BIC România și partenerul logistic DPD Romania.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici