„Plantăm dragostea pentru lectură… la sat”: un start-up clujean oferă 500 de cărți personalizate copiilor din mediul rural

Echipa My Secret Land, un start-up care realizează cărți personalizate pentru copii, a lansat în cursul acestei săptămâni campania „Plantăm dragostea pentru lectură… la sat”, prin care își propune ca poveștile personalizate să ajungă la 500 de copii din mediul rural, în mod gratuit. Astfel, pentru fiecare carte comandată în perioada campaniei, echipa va realiza încă una, pentru un copil din mediul rural.

„Am decis să lansăm această campanie deoarece considerăm că în mediul rural dragostea pentru lectură are nevoie de mai multă dedicare pentru a fi plantată. Așadar, ne-am decis să le oferim în dar copiilor câte o poveste în care fiecare dintre ei este eroul!”, a spus Cristina Clima, fondator My Secret Land și autorul poveștilor. 

Cristina Clima, fondator My Secret Land

Perioada de desfășurare a campaniei

Campania se desfășoară în perioada 17 iulie – 11 septembrie, iar în acest interval, pentru fiecare carte comandată pe site-ul mysecretland.ro, echipa My Secret Land va realiza o carte personalizată pentru un copil din mediul rural. Cărțile personalizate sunt realizate cu creativitate și dragoste pentru cei mici. Poveștile sunt autentice, unicate și prezintă misterele cotidiene pe înțelesul copiilor, fiind făurite astfel încât să pună în valoare calitățile celui mic. Din acest motiv, cei care comandă o carte, pot alege personajul principal, cum arată, unde se petrece acțiunea, ziua de naștere sau chiar și animăluțul de companie.

Cine și cum primește cărțile personalizate

Echipa va discuta cu reprezentanți ai școlilor și cadre didactice, care să le ofere informațiile necesare pentru a realiza cărțile cu caracteristicile specifice ale copiilor.

Odată cu începerea anului școlar, cărțile vor ajunge la copiii din mediul rural cu ajutorul Book Truck-ului de la Cărțile pe față

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici