Piesă nouă de la Eugenia Nicolae: s-a lansat „Soarele și luna”

Eugenia Nicolae, în colaborare cu Bogdan Dumitraș, fost concurent în cadrul show-ului Vocea României, lansează o nouă piesă, Soarele și luna. Eugenia a ajuns cunoscută datorită stilului proaspăt prin care îmbină folclorul cu muzica pop, iar cu noua piesă artista ne arată o altă latură a sa, venind cu o baladă pop plină de emoție. Artista dedică piesa surorii sale, Grațiela, cu care are o relație foarte apropiată și care a inspirat-o să compună această piesă.

Soarele și luna este piesa speranței. Cred în suflete pereche, iar piesa se adresează în special oamenilor care nu și-au găsit încă marea iubire. Am creat o paralelă frumoasă între dragostea oamenilor și cea dintre soare și lună. Legenda spune că cei doi aștri se iubesc de la începutul universului, iar Dumnezeu a creat eclipsele pentru a le oferi ocazia de a se întâlni. Am scris această piesă în urmă cu un an, după ce am avut o conversație cu sora mea. Era dezamagită că nu își găsește marea dragoste. Povestea ei m-a inspirat și în aceeași zi am scris textul și melodia pentru Soarele și luna. Am postat la scurt timp un scurt fragment pe tik tok și am observat cât de mulți oameni s-au regăsit în acest mesaj; m-au îndemnat să lansez piesa și iată că acum se întâmplă.”, spune Eugenia Nicolae.

Noul single este featuring Bogdan Dumitraș, iar despre colaborarea cu artistul, Eugenia spune: „Colaborarea cu Bogdan Dumitraș s-a produs foarte natural. El este prieten al studio-ului și un muzician pe care îl apreciez mult. I-a plăcut piesa din prima audiție și așa a venit colaborarea.” 

„Am auzit o parte din Soarele și luna pe story-ul Eugeniei și primul lucru care mi-a venit în minte a fost „mi-aș fi dorit și eu o astfel de piesă”. I-am scris direct să o felicit pentru text, linie, tot și probabil așa a făcut Universul ca la scurt timp după să-mi scrie un prieten comun care m-a întrebat dacă nu vreau să trag niște voci pe o piesă a Eugeniei și în momentul acela s-a produs „eclipsa”. „Soarele și luna” nu-mi aparține, dar pot să mi-o însușesc în timp ce o cânt ca și cum ar fi o bucățică din mine. Este o explozie de emoție și de trăiri în care este imposibil să nu te regăsești măcar puțin.  Acesta este farmecul piesei și cred că publicul o să fie de acord cu mine”, declată Bogdan Dumitraș.

Soarele și luna este compusă de Eugenia Nicolae, iar producția piesei este realizată de Rimenescu în studioul Bad Sheep Entertainment, videoclipul piesei fiind de asemenea filmat și regizat de către el. Ascult-o aici.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici