PEACE IN UKRAINE VA – Vol III, compilația lansată de feeder sound pentru a ajuta artiștii ucraineni 

Așteptând restabilirea păcii în Ucraina, platforma feeder.ro și-a propus să strângă bani pentru câțiva artiști independenți care se confruntă cu greutăți. În acest moment, artiștii care se află încă în Ucraina sunt prinși în mijlocul unui război terifiant. Mulți dintre ei și-au părăsit casele și studiourile și își caută locuri sigure, în timp ce le lipsesc oportunitățile de angajare.

Pentru a treia oară într-un termen foarte scurt, feeder a primit mult feedback pozitiv și sprijin din partea multor DJ și producători din întreaga lume, construind rapid o compilație care încorporează diverse nuanțe și stiluri de muzică electronică, de la peisaje sonore relaxate și senine la ritmuri și texturi antrenante. Cel de-al treilea volum conține 18 piese semnate de Bucurie, Cesare vs Disorder & Weg, Cirkel Square, Drux, Dudley Strangeways & Mortalyf, Gus Bonani, Hatari, Kozo, Oana, Osvit, Primărie, Sensek, Serbastian, Sound of Art to Come All Stars, Spiri:tual, Tru3 Lov3s, Zlatin, Stas Lenin Band, care au fost extrem de receptivi.

Toate veniturile încasate din vânzări vor fi direcționate către conturile bancare ale artiștilor ucraineni cu care feeder.ro a colaborat anterior și cu care este în contact în prezent, precum Animated Sounds, Peshka, Komponente, Ilya Yansima, Ilya Cheise, Vlad Barocco, Orbit, Osvit, Kirik, Yaroslav Lenzyak dar și inițiativa lansată de Antipina Anna și Silat Beksi. Poți afla mai multe despre artiști aici.

Ajută în mod direct artiștii ucraineni descărcând a treia compilație Various Artists lansată de feeder sound, intitulată PEACE IN UKRAINE VA – Vol III via Bandcamp – aici.

Ascultă PEACE IN UKRAINE VA – Vol I – aici și Vol II – aici.

Ultimele articole

Related articles

1 comentariu

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici