Pasionați de enduro din peste 50 de țări în competiția extremă de la Sibiu – Red Bull Romaniacs 2022

Foto: Traian Olinici

Red Bull Romaniacs 2022 crește la maximum adrenalina cu MILWAUKEE(R), în competiția extremă de la Sibiu. În acest an vor participa profesioniști și pasionați de enduro din peste 50 de țări, printre care se numără și Graham Jarvis, Wade Young, Manuel Lettenbichler și câștigătorul 2021, Billy Bolt.

MILWAUKEE® va încinge motoarele la această ediție a Red Bull Romaniacs, care va avea loc în perioada 26-30 iulie la Sibiu și pe spectaculoasele trasee off-road din Munții Carpați. Prologul traseului de competiții extreme va fi construit cu ajutorul uneltelor MILWAUKEE®, partener al unei etape din cadrul Campionatului Mondial de Hard Enduro din România.

Red Bull Romaniacs este o combinație de pilotaj de anduranță și curse cross country a celui mai dificil raliu Hard Enduro din lume. După doi ani de succese înregistrate în campionatul World Enduro Super Series, seria a fost susținută oficial de Fédération Internationale de Motocyclisme (FIM) și a obținut rangul de FIM Hard Enduro World Championships, devenind astăzi cea mai bună la nivel mondial. 

Pe lângă furnizarea de unelte performante necesare construcției traseului inclus în etapa preliminară a cursei (așa-numitul prolog), MILWAUKEE® va organiza, de asemenea, activități suplimentare pentru fanii motoarelor și ai sporturilor extreme, în timpul evenimentului. Marca Wisconsin continuă să își consolideze poziția în lumea sporturilor cu motor. Forța, performanța și condițiile extreme reprezintă mediul natural de lucru al profesioniștilor și uneltelor MILWAUKEE®. „Construcția celei mai spectaculoase secțiuni a traseului Hard Enduro este o provocare interesantă. Profesionalismul și fiabilitatea uneltelor Heavy Duty de la MILWAUKEE® ne vor permite să răspundem așteptărilor fanilor adrenalinei”, asigură Tomasz Wszołek, MILWAUKEE® CEE Regional Training Manager. 

Foto: Dragoș Dumitru

Red Bull Romaniacs este una dintre cele mai dificile curse de Hard Enduro din acest sezon, care va ridica andrenalina tuturor fanilor sporturilor extreme din întreaga lume. Ediția din acest an a Campionatului Mondial va avea loc în perioada 26-30 iulie la Sibiu și pe trasee off-road din Carpați. În acest an vor participa profesioniști și pasionați de enduro din peste 50 de țări, inclusiv adevărate vedete ale disciplinei: Graham Jarvis (de 11 ori pe podium, 6 victorii în Red Bull Romaniacs), Wade Young, Manuel Lettenbichler și câștigătorul de anul trecut, Billy Bolt.

Foto: Cristi Cojocariu

MILWAUKEE® este unul dintre cei mai mari producători de unelte electrice fără fir, unelte portabile și accesorii pentru utilizatorii profesioniști, precum și de echipamente de protecție personală, împreună cu sistemul de depozitare inovativ PACKOUT™. De la înființarea sa în 1924, MILWAUKEE® a fost lider în industria sculelor electrice atât în ceea ce privește durabilitatea, cât și performanța. Concentrându-se pe industriile de construcții, hidraulică, tâmplărie, acoperișuri și transporturi, marca oferă soluții tehnologice de cea mai înaltă calitate bazate pe platforme flexibile de baterii: M18™, M12™ și MX FUEL™. 

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici