Parcul de Crăciun creat de UNTOLD la București se deschide pe 25 noiembrie

WEST SIDE CHRISTMAS MARKET”, parcul de Crăciun creat de echipa UNTOLD Universe și unul dintre cele mai așteptate târguri ale sezonului, va avea deschiderea oficială vineri, 25 noiembrie 2022, la ora 18:00. Accesul va fi gratuit, anunță organizatorii.

GAȘCA ZURLI, luminițe și focuri de artificii, câteva dintre momentele speciale ale inaugurării:

  • aprinderea luminițelor de Crăciun precum și a celei mai mari perdele luminoase din România, ridicată la peste 50 de metri înălțime, pe podul suspendat care traversează parcul;
  • un impresionant foc de artifcii;
  • cel mai așteptat moment pentru copiii ce vor ajunge în parc va fi, fără îndoială, spectacolul Gașca Zurli. Cea mai iubită trupă pentru copii din România va deschide seria de concerte și spectacole ce vor putea fi urmărite la “WEST SIDE CHRISTMAS MARKET” până pe 27 decembrie.

PRINCIPALA ATRACȚIE A BUCUREȘTIULUI PÂNĂ PE 27 DECEMBRIE

Începând cu acest weekend parcul tematic va fi locul preferat de întâlnire al tuturor bucureștenilor, cât și a celor care vor veni în capitală pentru a-și petrece sărbătorile alături de prieteni și familie. Toți cei care vor trece pragul târgului vor putea simți spiritul magic al sărbătorilor de iarnă prin momentele artistice și activitățile tradționale de Crăciun, pregătite de organizatorii UNTOLD în colaborare cu Primăria Sectorului 6 al Municipiului București.

PROGRAMUL “WEST SIDE CHRISTMAS MARKET” DIN ACEST WEEKEND

Parcul tematic de Crăciun din Drumul Taberei își va deschide porțile după cum urmează:

Vineri, 25 noiembrie, program 18:00 – 23:00 

  • 18:00  – deschiderea târgului cu Gașca Zurli

Sâmbătă, program 12:00 – 23:00 

  • 19:00 – Grupul Minisong
  • 20:00 – Iulia Dumitrache

Duminica, program 12:00 – 23:00

  • 19:00 – corul Evia
  • 20:00 – Daniela Răduică

Printre atracțiile principale ale parcului se numără și patinoarul. Accesul la patinoar se va putea face în fiecare zi, începand cu ora 10.00.

Cum va arăta parcul de Crăciun realizat de UNTOLD la București

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici