Open call pentru artiști naționali & internaționali la Sticker Hunt & More

Treasure Hunt-ul organizat în cadrul Fiți Cu-minți Creative Fest se întoarce și are loc în intervalul 24 mai – 2 iunie 2024 pentru public. Organizatorii promit să ofere mai multe detalii despre regulament în curând.

Cu această ocazie are loc și un open call pentru artiști locali și internaționali, valabil până pe 10 mai. Doritorii pot trimite stickere, paste ups, insigne, tablouri/printuri mici, cărți poștale și orice consideră artistul că merită să facă parte din eveniment. Pentru mai multe detalii, organizatorii pot fi contactați pe safiticuminti@gmail.com.

Locațiile principale

Locațiile principale sunt Kraft Market, Heavy Yard. În funcție de premiile pe care speră să le strângă până atunci, organizatorii anunță că se poate extinde concursul către: Grădina Monteoru, C22 Cafeteria, Dumicat, Boteca13, Milu Cafe, Hidden.

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici