Open call pentru artă generată cu ajutorul platformelor AIProiectul „RECODE: artă și tehnologie în context transumanist”, organizat de Asociația Culturală AltIași, invită tineri artiști din toate mediile și disciplinele să trimită lucrări generate cu ajutorul Inteligenței Artificiale (inclusiv pe platforme precum Jasper Art, DALL E, Stable Diffusion, Midjourney, Night Cafe, Deep AI etc.).

Tema

Tematica acestui apel este reprezentată de impactul inteligenței artificiale asupra procesului creativ și al artei în ansamblul ei. Nu există o restricție în ceea ce privește subiectele abordate în lucrări, care rămân la alegerea autorilor.Mediul artistic

Lucrările pot fi prezentate în orice mediu tradițional sau new media.Taxă de participare

Nu se percepe vreo taxă de participare, astfel că înscrierea este gratuită.Premii

Cele mai bune 8 serii de lucrări vor fi produse și expuse în Galeria apARTe, iar fiecare autor va primi suma de 500 de lei (net).Cine se poate înscrie?

Apelul este valabil doar pentru studenți (licență, master, doctorat) și tineri absolvenți (sub 30 de ani) ai universităților de artă din România și Republica Moldova.

Până când?

Data limită de trimitere a maximum 10 fișiere în format .jpg, .png sau .mp4 este 1 septembrie 2023. Artiștii participanți trebuie să fie de acord să expună lucrările de artă selectate pe parcursul lunii octombrie 2023, în cadrul proiectului „RECODE: artă și tehnologie în context transumanist”. Lucrările de artă pot fi fotografiate sau promovate în scopuri publicitare pe durata expoziției.

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici