Noul sezon din „Luther” are premiera pe Netflix

foto: Netflix

Actorul Idris Elba revine în thriller-ul de acțiune Luther, însă pe platforma Netflix. Serialul continuă povestea din primele cinci sezoane, disponibile pe HBO Max.

Sezonul șase, Luther: The Fallen Sun/Luther: Apus de soare, are premiera pe 10 martie. Fanii serialului vor trăi din nou suspansul poveștii captivante. Obsedat de o crimă nerezolvată, genialul detectiv londonez aflat în dizgrație evadează din închisoare pentru a prinde un criminal în serie sadic.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu personajul, filmul se inspiră dintr-un serial britanic de drame criminale centrat în jurul detectivului John Luther, interpretat de Idris Elba.  Serialul este renumit pentru povestea sa captivantă și brutală despre criminali din Londra. De-a lungul primelor cinci sezoane ale serialului, Luther a abordat o serie de cazuri care implică omucidere, răpire și crime.

„Mi-am dorit foarte mult să amplific ceea ce am făcut cu serialul de televiziune”, a spus Elba pentru Netflix despre revenirea la cunoscutul rol.

În 2021, Luther a fost poziționat pe locul 95 într-un top al celor mai bune 100 de seriale ale secolului 21, întocmit de BBC Culture după ce a chestionat 206 experți TV din 43 de țări. De asemenea, a fost nominalizat de 11 ori la Premiile Emmy.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici