Nou program de accelerare și certificare pentru creatorii de conținut: I.AM Certified

Săptămâna trecută, MOCAPP a lansat I.AM Certified – primul program de dezvoltare accelerată și certificare a competențelor pentru creatorii români de conținut digital.

Pe durata a două luni, 30 de creatori în diverse etape ale carierei lor vor parcurge webinarii susținute de 12 mentori de top din România, Anglia și Germania. Programul este derulat în cadrul acceleratorului dezvoltat de MOCAPP, care dă creatorilor de conținut posibilitatea să își consolideze și certifice competențele în industria publicității, oferindu-le si un instrument de marketing personal în relația cu clienții.

„Brandurile își cresc așteptările în fiecare an, astfel că standardele evoluează constant în publicitatea online. Atunci când competiția este foarte puternică, devine esențial să te diferențiezi și să te poziționezi, în rol de creator de conținut, ca ‘trusted partner’. Unul dintre beneficiile majore ale programul I.AM este crearea unei noi punți de încredere în relația dintre influenceri și brandurile care derulează campanii.” (Florin Grozea, CEO MOCAPP)

Programul oferă acces la resurse practice în domeniile cheie ale marketingului digital, legislației, brandingului personal, managementului de conținut, relației cu agențiile și brandurile, monetizării și algoritmilor de social media și are susținere din partea PRO TV si VOYO, ca parteneri media pentru accelerare în Influencer Marketing.

Prima grupă de cursanți a acceleratorului debutează curând, iar participanții își vor lua inspirație, modele de bună practică, tips&tricks și informații tehnice din partea mentorilor, astfel încât să-și poată crește valoarea brandului personal și impactul conținutului online.

Înscrierile sunt deschise, iar costul de participare este de 99 euro/lună.

Detalii despre curriculă, calendar evenimente și mentori pot fi consultate aici. 

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici