Noi titluri despre dezvoltare personală, lansate de Editura Librex

Editura Librex lansează în această toamnă noutăți din zona de dezvoltare personală. 

Pentru cei care au nevoie de ajutor și de sfaturi concrete de la specialiști, cele mai recente lansări ale editurii, scrise de Florence Scovel Shinn, se numără printre cărțile despre succes.

„Jocul vieții și cum să-l joci” – bestseller internațional

În carte ni se explică modul în care ne putem bucura de lungi perioade de sănătate, prosperitate și fericire. Majoritatea oamenilor consideră viața o luptă, dar nu este o luptă, ci un joc. Este un joc ce însă nu poate fi jucat fără cunoașterea legilor spirituale  Autoarea povestește întâmplări adevărate din viața oamenilor pe care i-a îndrumat pentru a arăta felul în care atitudinea și afirmațiile pozitive reușesc invariabil să schimbe orice persoană într-un învingător, capabil să dețină controlul asupra vieții și să atragă prosperitatea prin cunoașterea legilor spirituale.

Că să jucăm cu succes jocul vieții trebuie să ne antrenăm imaginația. O persoană cu o imaginație antrenată pentru a vizualiza numai lucruri bune aduce în viața ei «orice dorință dreaptă a inimii sale», sănătate, bogăție, iubire, prieteni, perfectă exprimare a sinelui, cele mai nobile idealuri.

„Cuvântul tău este bagheta magică” – Transformă eșecul în succes prin magia cuvintelor!

Cuvântul tău este bagheta magică este o continuare a bestsellerului internațional „Jocul vieții și cum să-l joci”, unde cititorii vor găși principiile acestuia și cele mai importante afirmații, explicate mai amănunțit.  Cartea oferă oamenilor afirmațiile pe care trebuie să le rostească pentru a-și recăpăta succesul, sănătatea, liniștea și prosperitatea. Fie că este vorba despre iubire, bani, relații, sănătate, prosperitate sau carieră, în acest volum vei regăși cuvintele pe care trebuie să le rosteșți pentru o viață așa cum îți dorești.

Florence Scovel Shinn, unul dintre cei mai cunoscuți profesori de predare a modalităților de dezvoltare personală, și-a bazat învățăturile pe legea atracției invocată prin puterea cuvintelor, ajutând astfel milioane de oameni să-și schimbe viețile. „Omul are puterea de a schimba o situație nefericită fluturând deasupra ei bagheta cuvântului său. În locul tristeții apare bucuria, în locul bolii apare sănătatea, în locul lipsei apare belșugul.”

„Ușa secretă spre succes” – În fiecare dintre noi există o ușă spre succes

Diferența dintre oamenii care reușesc și cei care nu o fac este cunoașterea modalității de a dobândi succesul. Puse în aplicare, principiile enunțate în această carte te vor ajuta să atingi și să menții succesul în viața ta.

Dacă îți dorești să afli cum poți deschide ușa secretă spre succes, această carte este pentru tine. Cartea conține o serie de învățături, prin care cititorii învață cum să controleze situațiile și să elibereze abundența prin cunoașterea Legii Spirituale.

În această carte, autoarea ne arată cum ne putem bucura de lungi perioade de sănătate, prosperitate și fericire, împărtășind povești adevărate din viața reală, alături de afirmații zilnice, pe care trebuie să le facem pentru a atrage toate lucrurile pe care ni le dorim.

„Puterea cuvântului rostit” – Schimba-ți viața prin puterea cuvântului rostit

Cuvintele pe care le rostim au o putere imensă, iar acordând atenție acestora, ne putem transforma viața în ceea ce ne dorim. Puterea cuvântului rostit sintetizează învățăturile lui Florence Scovel Shinn, împletește aceste cunoștințe cu povești din viața reală, cazuri concrete de oameni care și-au schimbat destinul prin puterea cuvântului rostit. Simplitatea principiilor sale le face ușor de aplicat pentru oricine își dorește viața la care a visat.

Viața este un joc de cuvinte, cuvântul potrivit îți oferă răspunsul. Schimbă-ți cuvintele și schimbă-ți lumea, căci cuvântul tău este lumea ta.

Foarte puțini oameni aduc în viața lor ceea ce le aparține de drept. Trăiesc la periferia dorinței inimii lor. Întotdeauna pare prea frumos ca să fie adevărat. Pentru persoana deșteptată spiritual nimic nu este prea frumos că să fie adevărat. Succesul și fericirea ta depind de stăpânirea de sine și de echilibrul tău. Ritmul, armonia și echilibrul sunt cheile succesului și ale bucuriei.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici