MUZICĂ. După o retragere temporară din sfera publică, Delia Pann revine cu single-ul The Woop Song

După o retragere temporară din sfera publică, DELIA PANN revine în industria muzicală cu single-ul: The WOOP SONG, care asigură ascultătorilor un drum către sine, în timp ce se dansează electro și progresiv.

De ce ”Woop Song”?

”The Woop Song” este o electro-mantră potrivită pentru cei care se află în călătoria de autodescoperire și de dobândire a încrederii în propria persoană. „Spun lucruri grele pe tonuri drăguțe”, o spune ea însăși în intro-ul EP-ului.

„Piesa aduce inovație sonoră prin repetitivitatea interjecției Woopy Woopy Yey – menită să exprime concomitent atât bucuria, cât și deziluzia de a descoperi că o bătălie a fost câștigată doar pentru moment.” (Delia PAnn)

Single-ul se lansează pe platformele de streaming vineri, 16 februarie, și tot atunci apare și videoclipul oficial pe noul canal de YouTube al artistei.  

Instrumentalul a fost asigurat de Yvat („îmi susține de ani de zile viziunea muzicală și spiritul creator”), iar inginerul de sunet, Victor Mihăilescu („nu numai că mă înțelege, dar este indulgent cu excentricitățile și inovațiile mele”). 

Videoclipul melodiei este accesibil pe canalul de YouTube al artistei începând cu data de 16 februarie. Structura sa estetică este bazată pe conceptul artistei, filmată și editată împreună cu regizorul Paul Manolescu, cu proiecții din ”Walk a Rhythm – Immersive Performative Installation” din cadrul Festivalului NOVA. 

Despre Delia Pann

Delia PAnn este o polimată contemporană, e artistă, gânditoare și inovatoare cu prezență internațională, dar cu origini transilvănene. 

O primă excentricitate ar fi însuși numele Pann, pe care îl citește „pen”, fiind o compoziție a cuvântului Pan (de la procedeul de extindere ori panoramare) înmulțit cu „n” (constanta necunoscută din matematică), rezultând că Pann este, astfel, o extindere în necunoscut. 

În calitate de compozitoare, liricistă, cu  o voce unică și captivantă, Delia și-a creat un gen muzical propriu și autentic, pe care îl numește electro-filosofie, ce ar putea fi încadrat la electro-pop sau electro-fusion – fiind rezultatul unei combinații de elemente electro, synths, trip-hop, pop, trap, rock, soul sau rhythm & blues. 

Delia a fost producătoare și realizatoare mai bine de un deceniu la Radio Guerrilla, a fost gazda talk-show-ului „Bucureștiul Subiectiv” la Radio Gold FM. De asemenea, a fost prezentă în mai multe producții TV la Realitatea TV, Money Channel, Prima TV.  Călătoria sa muzicală a început încă din adolescență. 

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici