Muzeul Fotbalului, ofertă specială în perioada 16 iunie – 3 septembrie 2023

Muzeul Fotbalului, instituție aflată pe strada Gabroveni 24, în Centrul Vechi, anunță o ofertă specială pentru perioada 16 iunie – 3 septembrie 2023. Astfel, în această perioadă biletele pentru adulți au prețul de doar 35 de lei, iar cele pentru copii, doar 25 de lei.

În cadrul muzeului, curioșii vor putea descoperi tricourile lui Maradona și Ronaldo, Hagi și Gică Popescu, alte sute de comori fotbalistice, jocuri și experiențe interactive unice, dar și mănușile cu care Helmuth Duckadam a intrat în istorie apărând 4 penalty-uri pentru Steaua în finala Cupei Campionilor Europeni 1986 (acest ultim exponat fiind disponibil pentru o perioadă limitată).

Totodată, echipa Muzeului Fotbalului promite diferite surprize pentru acest interval calendaristic, urmând să fie anunțate în perioada următoare.

Biletele pentru intrarea în muzeu se pot achiziționa aici.

mm
Radu Bejan
Critic literar. S-a născut în 1996 în Oradea. Tot în Oradea a absolvit facultatea de Litere (specializarea Română-Engleză) și programul masteral Literatură Română – Relevanțe Europene. În prezent, urmează cursurile programului masteral Istoria Imaginilor – Istoria Ideilor (UBB Cluj-Napoca, Litere). Colaborator permanent al revistei de cultură „Familia”. Co-fondator al clubului de lectură Pragul Vaida.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici