„Mirciulică” va fi disponibil pe Netflix

După succesul înregistrat în cinematografe, filmul „Mirciulică” va fi disponibil și pe Netflix din 1 februarie 2023. Anunțul a fost făcut vineri de platforma de streaming.

Comedia, scrisă şi regizată de Cristi Ilişuan – cel care stă şi în spatele celebrelor clipuri de pe internet ale lui Mircea Bravo – abordează metehnele cu care se confruntă societatea românească: corupția și nepăsarea din instituțiile publice, problema deșeurilor și practica „pilelor”.

Mircea, un tânăr de 30 ani din Gherla, pică un examen de magistratură la București și este nevoit să se întoarcă acasă și să locuiască cu părinții lui. Forțat de împrejurări, se angajează la un baron local care deține o firmă de salubritate, dar lucrurile se complică atunci când ajunge să lucreze pentru soția șefului.

În filmul „Mirciulică”, realizat de propria casă de producție Bravo Films, o vom vedea și pe Bunica, personajul interpretat de Lenuța Moldovan cu ajutorul căruia vloggerul Mircea Popa a devenit cunoscut la nivel national.

„Singura soluție era să ne facem propria noastră casă de distribuție, să ne distribuim noi filmele. Suma pe care am băgat-o în distribuție și promovare e jumătate din cât am băgat deja în film”, a povestit Mircea Bravo într-un vlog de pe canalul său de YouTube.

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici