Michael B. Jordan, starul din franciza „Creed”, în campania de primăvară a Calvin Klein

foto: Mert and Marcus

Calvin Klein a dat startul oficial campaniei SPRING 2023, cu o distribuție de vedete internaționale fotografiate de renumitul duo de fotografi Mert Alas și Marcus Piggott.

Noua campanie continuă conceptul Calvins or nothing și pune accentul pe cele mai dinamice talente din lume, dezvăluite de o așa manieră încât să surprindă încrederea și senzualitatea acestora. Campania îi prezintă pe ambasadorii și prietenii existenți ai mărcii, JENNIE, Kendall Jenner și FKA twigs, precum și pe Michael B. Jordan și Aaron Taylor-Johnson în campaniile lor de debut pentru Calvin Klein.

JENNIE îmbrățișează minimalismul și este văzută în starea ei cea mai vulnerabilă. Kendall apare cu o senzualitate care nu are nevoie de scuze, latura ei cea mai intimă fiind astfel dezvăluită. FKA twigs simbolizează arta, lansând o nouă piesă în această campanie, alături de imagini care surprind dinamica distinctă ce o caracterizează. Michael B. Jordan evocă încredere, demonstrând energia și pasiunea care îl determină să fie cel mai bun în meseria sa, în timp ce prezența magnetică a lui Aaron Taylor-Johnson rezonează în fotografiile realizate cu această ocazie.

Talentele campaniei poartă cele mai noi produse din colecțiile Jeans și Underwear și introduc astfel o varietate de stiluri noi pentru acest sezon. În colecția Underwear ținutele sport includ noile propuneri Athletic și Modern Cotton Performance, așa cum pot fi observate în fotografiile care îi au ca protagoniști pe Michael B. Jordan și FKA twigs, precum și noile sutiene tip bralette, Modern Cotton, purtate de JENNIE.

De asemenea, în colecția Underwear regăsim noi opțiuni senzuale din dantelă, cum ar fi Sheer Marquisette și sutienul tip triunghi Geo Lace, surprinse în fotografiile realizate de către JENNIE și FKA twigs. În colecția Jeans, stilurile emblematice din denim sunt reîmprospătate cu noi produse ce includ denim prespălat și siluete inspirate din anii 90, așa cum poartă în cadrul campaniei Aaron, Kendall și JENNIE, împreună cu o nouă bustieră din denim și blugi ultra-high wide leg cropped, purtați de Kendall.

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici