Metaliștii de la Doomsday Astronaut lansează albumul ”Djent Djinn” și încep un turneu de promovare național

Formația sibiană de metal progresiv instrumental Doomsday Astronaut pornește într-un turneu național menit să promoveze cel de-al doilea material full-length, “DJENT DJINN”, ce urmează să fie lansat oficial pe data de 4 octombrie.

Fondatorul trupei, Waqas Ahmed, spune despre acest nou material că este cel mai heavy, dar „în aceeași măsură, cel mai fantezist și aventuros produs muzical lansat până acum.”

“Born of Smokeless Fire” este prima piesă extrasă de pe albumul “DJENT DJINN” și dispune de un videoclip care se încadrează perfect în conceptul artistic al trupei, cu elemente vizuale lucrate la detaliu și norme de calitate setate la cote înalte. Acesta este, de altfel, primul clip pe care sibienii îl lansează de la înființare.

Date confirmate turneu până în momentul de față:

  • 6 Octombrie – CLUJ, Flying Circus
  • 7 Octombrie – DEVA, John’s la Camping
  • 21 Octombrie – TIMIȘOARA, Nemesis Art Club
  • 28 Octombrie – LUGOJ, Club House MC Road Patrol
  • 3 Noiembrie – SIBIU, Rock and Bike Club

Cu apariții live pe scena unora dintre cele mai importante festivaluri de nișă din România, printre care Posada Rock Festival, unde au și câștigat marele premiu dedicat trupelor la debut, dar și Rock la Mureș, ASTRA Rock sau Maris Fest, Doomsday Astronaut se conturează deja ca un fenomen muzical.

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici