Maxim Belciug, primul recital de chitară din 2024 la Green Hours

La finalul acestei săptămâni, clubul Green Hours își invită publicul să vadă și să asculte primul recital de chitară al anului avându-l ca protagonist pe artistul Maxim Belciug.

Dacă în formulele de cameră în care îl mai regăsim, chitaristul caută cu eleganță să-și pună în valoare partenerii, punctul de sublim nu i se oferă decât în ocaziile în care se regăsește singur cu chitara sa. Sunt momentele sale de sinceritate totală, când lasă în urmă constrângeri și mode și își permite să viseze din vârful degetelor. 

Recitalul are loc vineri, 12 ianuarie 2024, la Green Hours, Calea Victoriei 120, București. Ora de începere a evenimentului este 20:00. Biletele sunt disponibile pe bilet.ro sau în locație, înainte de începerea concertului.

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici