MAVKA: Zâna Pădurii, din 5 mai pe marile ecrane

Animația MAVKA: Zâna Pădurii este bazată pe o poveste despre o pădure magică din folclorul ucrainean. Animația va putea fi urmărită în România, având premiera în cinematografele din întreaga țară din 5 mai. Animația regizată de Oleh Malamuzh și Oleksandra Ruban este bazată pe un scenariu realizat de Jeffrey Hylton și Yaroslav Voytseshek. Producătorii filmului sunt Anna Eliseyeva, Iryna Kostyuk, Egor Olesov, Sergey Sozanovsky, iar în rolul de producător executiv este Yana Medvedeva.

Mavka, Zâna Pădurii, se confruntă cu o alegere imposibilă între dragoste și datoria ei de gardian al Inimii Pădurii atunci când se îndrăgostește de un om, tânărul muzician Lucas. În inima pădurii, totul este calm și pașnic până când armonia este pusă în pericol de planul maleficei Kylina, care își dorește cu orice preț tinerețea veșnică.

Dublajul este realizat în limba română de Ilinca Nistoraș care devine vocea personajului principal, Mavka, în timp ce Tudor Lorincz este vocea personajului Lucas. Kylina este Anastasia Robu, Frol – Adrian Venete, Șuș – Dan Apăvăloaie, Ondina – Raluca Radu, iar Lesh – Laurențiu Drăgan.

Mavka: Zâna Pădurii este o producție Film UA distribuită în România de Vertical Entertainment.

mm
Radu Bejan
Critic literar. S-a născut în 1996 în Oradea. Tot în Oradea a absolvit facultatea de Litere (specializarea Română-Engleză) și programul masteral Literatură Română – Relevanțe Europene. În prezent, urmează cursurile programului masteral Istoria Imaginilor – Istoria Ideilor (UBB Cluj-Napoca, Litere). Colaborator permanent al revistei de cultură „Familia”. Co-fondator al clubului de lectură Pragul Vaida.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici