MASSIF recrutează voluntari pentru prima ediție din Poiana Brașov

Organizatorii împreună cu echipa Voluntariat Brașov, încep înscrierile pentru tinerii care vor să fie voluntari la prima ediție a festivalului Massif. Cei care se înscriu au șansa să petreacă trei zile cu unii dintre cei mai mari artiști internaționali care vor fi prezenți pentru trei zile în Poiana Brașov. 
Cei care doresc să se înscrie în cea mai tare experiență a iernii, au șansa să vadă culisele evenimentului, să facă parte din echipele artiștilor internaționali și să descopere ceea ce înseamnă lumea sălbatică a celui mai așteptat festival de la munte din Europa de Est.
Voluntarii aleși vor fi repartizați în festival în funcție de preferințele, aptitudinile și abilitățile lor. Departamentele unde pot activa sunt: Angels (artiști), AcredităriCheck-inEmergency TeamLogisticăPress CenterUser experience și Acces. Voluntarii vor beneficia de un program de pregătire în care vor învăța tehnici și elemente de management al proiectelor, comunicare, customer care și self-management.
Pentru a putea intra în echipa voluntarilor, participanții trebuie să aibă peste 16 ani. Procesul de recrutare are loc până pe data de 6 februarie. Înscrierea pentru voluntariat se face online pe platforma voluntarbv.ro sau pe site-ul oficial al festivalului bemassif.com, secțiunea Volunteer.
Massif este cel mai așteptat festival de iarnă din Centrul și Estul Europei în 2023 și are loc în perioada 3-5 martie, în Poiana Brașov. Prima ediție va aduce, timp de 3 zile, în Europa, entertainment montan de calitate pe Pârtia Bradul, la apres ski-urile renumite din Poiană, precum și în alte locații din stațiune.
Prețul abonamentelor începe de la 79 euro plus taxe și pot fi cumpărate de pe bemassif.com.
mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici