„Marketingul Simplificat…” – o nouă traducere apărută la editura ap!

Marketingul simplificat: Un ghid pas cu pas marca StoryBrand pentru orice afacere de Donald Miller și dr. J.J. Peterson a apărut recent în limba română la editura ap! (Act și Politon). Este un ghid care este promovat ca deținător al tuturor informațiilor de care cineva ar avea nevoie pentru a implementa un plan de marketing eficient, fiind o modalitate simplă de a crește traficul și a stimula vânzările. Donald Miller este de părere că multe afaceri pierd zilnic clienți din cauza faptului că nu au un plan foarte clar de vânzări. Cartea propune soluții în acest sens, prezentându-se ca un ghid de marketing. În ciuda dimensiunilor mici, cartea conține foarte multe sfaturi și informații utile pentru regândirea strategiilor de vânzări.

„Fie că ești antreprenor, fie că deții o afacere sau lucrezi în departamentul de marketing al unei organizații mari, această carte îți va servi ca un model ușor de înțeles. Dacă tu ești cel care se ocupă de marketing pentru compania ta, consideră cartea de față noul tău manual de strategii. Iar dacă te afli la conducerea unei companii, oferă această carte echipei tale de marketing și spune-le să recreeze pas cu pas tot ce găsesc în lista de verificare.” – Donald Miller.

Despre autori

Donald Miller este autor și antreprenor american de succes, creatorul modelului de marketing StoryBrand și fondatorul companiei Business Made Simple, care încearcă să rezolve problema datoriilor acumulate în timpul facultății, printr-o ofertă de cursuri de afaceri online deloc costisitoare. Donald Miller și-a construit această afacere înfloritoare cu ajutorul planului simplu de marketing în cinci pași descris în cartea de față. Pe site-ul BusinessMadeSimple.com, oferă zilnic sfaturi utile și ușor de implementat pentru peste 100.000 de lideri de afaceri. Până în prezent, peste zece mii de companii au folosit sistemul său pentru a-și clarifica mesajele de marketing.

Dr. J.J. Peterson a primit titulatura de Chief of Teaching and Facilitation în cadrul StoryBrand, prezintă împreună cu Donald Miller podcastul de succes „Building a StoryBrand”, este doctor în comunicare, iar înainte de a se alătura echipei StoryBrand, a predat și a aplicat tehnici de comunicare în industria divertismentului și în învățământul superior timp de 20 de ani.

mm
Radu Bejan
Critic literar. S-a născut în 1996 în Oradea. Tot în Oradea a absolvit facultatea de Litere (specializarea Română-Engleză) și programul masteral Literatură Română – Relevanțe Europene. În prezent, urmează cursurile programului masteral Istoria Imaginilor – Istoria Ideilor (UBB Cluj-Napoca, Litere). Colaborator permanent al revistei de cultură „Familia”. Co-fondator al clubului de lectură Pragul Vaida.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici