Maraton de Halloween la HAPPYCINEMA®: filme de groază de top în toate locațiile din țară

Lanțul de cinematografe HAPPYCINEMA® a pregătit un maraton de filme horror sâmbătă, 28 octombrie, în toate locațiile din țară. 

Astfel, fanii filmelor de groază din București, Focșani, Alexandria, Buzău, Vaslui, Botoșani, Bacău, Bistrița vor putea urmări o serie de filme care au făcut furori printre cinefili.

Proiecțiile din program

Filmele cu care lanțul de cinematografe își propune să-și delecteze vizitatorii de Halloween sunt: Saw X, Five Nights at Freddy’s: Filmul, All Fun and Games (Jocuri de groază), The Exorcist: Believer (Exorcistul: Cel care crede), The Nun II (Călugărița II).

Cei de la HAPPYCINEMA® promit că toate aceste filme vor fi proiectate într-o atmosferă potrivită cu sărbătoarea, cu sunet de înaltă calitate. Programul complet al lanțului de cinematografe poate fi consultat pe www.happycinema.ro.

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici