MANIFEST, a doua ediție a Feminist Film Festival

În cadrul ediției de anul acesta, a cărei temă este MANIFEST, Feminist Film Festival va vorbi despre motivele pentru care încă avem nevoie de feminism în anul 2022, ce înseamnă și de ce este important. Evenimentul se va desfășura în perioada 13-16 octombrie, la Cinema Europa din București.

„Continuăm să organizăm acest festival pentru că ne dorim să explorăm problemele cu care se confruntă atât femeile, cât și bărbații în societățile patriarhale, printr-o selecție de filme care abordează subiecte precum drepturile omului, egalitate și violență de gen, migrație, stereotipuri și roluri de gen, discriminare, drepturile comunității LGBTQ+, politică și reprezentare, identitate și intersecționalitate”, transmit organizatorii într-un comunicat de presă.

Filmele selectate sunt din toată lumea, iar la finalul proiecțiilor vor exista sesiuni de Q&A și dezbateri, la care vor participa echipele de film și experți/experte în domeniu. Selecția a fost făcută de către Iulia Necșulescu și echipa de organizare a festivalului.

Îți poți cumpăra un abonament pentru toate cele patru zile de festival de aici. Dacă ești elev/ă sau student/ă poți beneficia de reducere de 50% la abonamentul pe cele 4 zile de festival introducând codul de reducere Stayinschool50. Intrarea se va face pe baza unui act doveditor (carnet de elev/ă sau legitimație de student/ă).

Cea de-a doua ediție a Bucharest Feminist Film Festival a devenit posibilă datorită sprijinului Ambasadei Canadei, Fundației Comunitare București & Swimathon București, Ambasadei Spaniei, Forumului Cultural Austriac și Institutului Cultural Francez și datorită donatorilor.

PROGRAM

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici