Mâine începe Electric Castle: sute de artiști pe 15 scene din Bonțida și Cluj-Napoca

Electric Castle se desfășoară anul acesta în perioada 6-15 august, ceea ce înseamnă 10 zile de muzică pentru iubitorii evenimentului. În total, organizatorii anunță peste 300 de act-uri artistice ce au loc în 30 de locații din Bonțida și Cluj-Napoca.

La Bonțida sunt evenimente între 6 și 8 august 2021, iar zona de camping se deschide de astăzi, 5 august, cu oferte variate. Biletele sunt nominale, iar în cadrul festivalului poți plăti doar cu brățara – fă-ți cont online și vezi aici cum o încarci – pe care o poți activa pe site sau la fața locului. Organizatorii recomandă să lași mașina personală în parcare la Iulius Mall sau la Cora (au prețuri speciale pentru participanții la festival) și să te îndrepți spre Bonțida și înapoi spre oraș cu autobuzul (circulă non-stop, ziua și noaptea, cu plecări la fiecare 30 de minute sau când sunt ocupate locurile – bilete de aici) sau trenul (unul special pentru EC până la Jucu, de unde călătorii sunt preluați de un autobuz și duși către festival ori trenuri ale CFR, care opresc în halta Bonțida). Sau poți lua un Bolt până acolo, mai ales că utilizatorii noi ai aplicației au 20% reducere la cursă folosind codul BOLTEC21.

Accesul este permis doar persoanelor vaccinate de cel puțin 10 zile și care prezintă un document în acest sens, dar și celor celor care prezintă un test RT-PCR negativ (nu mai vechi de 72 de ore) sau antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore), precum și celor care atestă cu document medical că au trecut de 15-180 de zile prin boala generată de coronavirus.

Țineți minte că n-ar trebui să aveți cu voi mâncare, băutură, droguri, animale de companie, materiale publicitare, instrumente muzicale sau de amplificare a sunetului, obiecte din sticlă. Găsiți lista completă pe site, una valabilă pentru participanții la evenimente, una aplicându-se strict pe zona de campare.

La Cluj-Napoca au loc evenimente între 9 și 15 august; organizatorii recomandă să luați orașul la pas pentru a ajunge să vă bucurați atât de concerte, cât și de instalațiile new media incluse în festival.

Dintre numele prezente pe scenele Electric Castle Special 2021 amintim doar o parte: Girls of Nice, Arapu, Bruja, Golan, Asaf Avidan, Zdob și Zdub, Subcarpați, Killa Fonic, Vița de vie, Luna Amară, Irina Rimes, OCS, Valeria Stoica, Alexu and the Voices Inside, Forma, Nane, Dubioza Kolektiv.

Indiferent de perioada aleasă, fii la curent cu ultimele noutăți urmărind site-ul festivalului sau pagina de Facebook ori instalează-ți aplicația Electric Castle pe iOS sau Android.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici