Maia Sandu, nominalizată la categoria „Femeia anului 2022” în Financial Times

foto: Maia Sandu

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost nominalizată de cititorii ziarului Financial Times la categoria „Femeia anului 2022”, transmite TVR Moldova.

„Există foarte puțini politicieni din lume care se confruntă cu provocări atât de mari precum le are Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, și tara sa: influx major de refugiați, lupta cu oligarhi corupți legați de Rusia, o criză energetică majoră care aruncă în întuneric țara de fiecare dată când Rusia bombardează Ucraina, forțând-o să facă eforturi supraumane pentru găsi livrări alternative de energie și a se apăra de amenințări de securitate, printre altele”, se arată în descriere.

Aflată într-o vizită de lucru în SUA, președintele Republicii Moldova a primit distincția „Madeleine K. Albright”, acordată de Institutul Național pentru Democrației (NDI), notează sursa citată.

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici