„Magic Mike: Ultimul dans” are premiera în 10 februarie, pe marile ecrane din România

Ultima parte a blockbusterului de la Warner Bros. Pictures, Magic Mike: Ultimul dans are premiera pe marile ecrane în 10 februarie.

Echipa creativă din spatele primului film, care a strâns laude din partea criticilor și a publicului deopotrivă, s-a reunit pentru a crea din nou magia: Channing Tatum reia rolul în care îl interpretează pe Mike Lane, iar regizorul Steven Soderbergh face echipă cu scenaristul care a creat și primele două parți, Reid Carolin.

Mike Lane (Channing Tatum) urcă din nou pe scenă după o pauză lungă din cauza unui faliment, timp în care este nevoit să lucreze ca barman în Florida. Pentru ceea ce speră să fie o ultimă încercare, Mike ajunge la Londra împreună cu o milionară influentă (Salma Hayek) care îi face o ofertă de nerefuzat… ce vine la pachet cu o agendă bine stabilită. Având totul în joc, odată ce Mike află ce însemnă cu adevărat propunerea acceptată, va reuși oare să creeze cel mai tare show împreună cu noua trupă de dansatori?

Alături de Tatum și Hayek, în film joacă și Ayub Khan Din (Ackley Bridge), nou-venită Jemelia George, Juliette Motamed (We Are Lady Parts) și Vicki Pepperdine (Johnny English Strikes Again). Producătorii filmului sunt Nick Wechsler, Gregory Jacobs, Tatum, Carolin și Peter Kiernan. Julie M. Anderson este producător executiv.

Echipa de creație a lui Soderbergh din culise include designerul de producție Pat Campbell (The Bastard Son & The Devil Himself), designer de costume Christopher Peterson (The Irishman) și supervizorul muzical Season Kent (KIMI, Let Them All Talk), având coregrafia semnată de Alison Faulk și Luke Broadlick, ambii parte a francizei Magic Mike.

AMC sprijină debutul cinematografic al noului film Magic Mike: Ultimul dans. Filmul este distribuit în România de Vertical Entertainment.

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici