„Lumina Infernului”, filmul horror care prezintă practica exorcizării în secolul 21

O producție Lionsgate regizată de Daniel Stamm, Lumina Infernului, filmul horror care face acest Halloween mai înfricoșător ca niciodată, are premiera pe marile ecrane pe 28 octombrie.

Lumea și personajele din filmul Lumina Infernului creează o poveste modernă care prezintă practica exorcizării în secolul 21, subliniind legătura surprinzătoare dintre spiritualitate și știință – și o bătălie între forțele luminii și cele ale întunericului care transcende tot ceea ce știai despre acest ritual.

Sora Ann (Jacqueline Byers) răspunde chemării de a fi prima femeie exorcistă… dar cine sau ce anume o cheamă? Ca răspuns la creșterea globală a posedărilor demonice, Ann vrea să se înscrie la o școală de exorcism redeschisă de Biserica Catolică. Până acum, aceste școli au instruit doar preoți în Ritul Exorcizării – dar un profesor (Colin Salmon) recunoaște darurile surorii Ann și acceptă să o instruiască.

Ajunsă în linia întâi alături de colegul ei, Părintele Dante (Christian Navarro), sora Ann luptă pentru a salva sufletul unei copile despre care crede că este posedată de același demon care i-a chinuit mama cu ani în urmă. Hotărâtă să dezrădăcineze răul, Ann realizează curând că Diavolul o manipulează să facă exact ce vrea el.

„Multe filme de groază sunt despre posesie și posedați și despre cineva care încearcă să-i convingă pe necredincioși că amenințarea este reală și apoi încearcă să oprească acea amenințare. Deci, partea înfricoșătoare se referă la posesia în sine. Dar Lumina Infernului este mai mult despre „de ce” se întâmplă și cred că asta e mult mai înfricoșător”, mărturisește Byers.

Alături de actrița în rolul principal, JACQUELINE BYERS (SyFy Ascension, Roadies, Salvation), în film joacă actorii COLIN SALMON (IntelligenceHammarskjöld), HRISTIAN NAVARRO (The List, 13 Reasons Why), LISA PALFREY (Chloe, Sex Education), NICHOLAS RALPH (All Creatures Great and SmallThe Wife) și BEN CROSS (The Best, The Best We’ve Ever Had).

Daniel Stamm regizează filmul după un scenariu scris de Robert Zappia, Todd R. Jones & Earl Richey Jones, produs de Valentin Dimitrov, Paul Brooks, Earl Richey Jones, Todd R. Jones, Jessica Malanaphy și Jeff Levine (co-producător), și avându-i pe David Brooks, Michael P. Flannigan, Brad Kessell și Scott Niemeyer în rolul de producători executivi.

Lionsgate și Gold Circle Entertainment prezintă o producție Lionsgate și Confluence, Lumina Infernului, regizată de Daniel Stamm. Filmul este distribuit în România de către Vertical Entertainment și va fi lansat în cinematografele din întreaga țară pe 28 octombrie 2022.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici