Lumea artelor contemporane și a muzicii electronice într-un e-book gratuit marca feeder.ro 

În concluzia proiectului feeder.ro awards, noul e-book prezintă informații relevante despre câștigătorii desemnați în urma apelurilor deschise sau selectați de juriu.

feeder.ro awards este un proiect cultural care vizează lucrări, proiecte și melodii din categorii dedicate artei stradale, proiectelor transdisciplinare și compozițiilor de muzică electronică. Acest proiect își propune să recunoască și să premieze artiști, operatori culturali și muzicieni activi și relevanți în domeniile lor de activitate, concomitent cu prezentarea operelor acestora către publicuri noi, locale și internaționale. 

Răspunsurile celor invitați să participe în cadrul celor trei apeluri deschise au fost copleșitoare, proiectul atrăgând peste 80 de înscrieri.

Publicul a avut un rol vital în selectarea operelor premiate, arătându-și susținerea pentru artiștii, proiectele și melodiile alese, însumând peste 1.000 de voturi.

Juriul

Juriul, format din Homeboy, Pisica Pătrată, Ocu, Ramona Yacef, Lizz, Cristi Cons, Octav Avramescu, Mihaela Ion, Elvira Lupșa, Cristina Popa, Andrei Racovițan, a selectat cu atenție lucrările, acordând 9 premii.

E-book gratuit

Descarcă gratuit e-bookul feeder.ro awards 2023 și pornește într-o călătorie prin lumea artelor contemporane și a muzicii electronice.

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici