LOST, performance cu intrare liberă, de văzut la Cluj-Napoca săptămâna viitoare

Asociația Art Vorbis organizează, pe 6 mai 2022, un eveniment cu intrare liberă, la Turnul Croitorilor Centrul de Cultură Urbană din Cluj-Napoca. Performeri sunt Iriana Adnana și Dragoș Pleșa, iar design-ul este semnat de Cosmina-Andreea Anghelache și Dragoș Pleșa.

”LOST”, un performance care îți permite să petreci timp alături de tine și de cei din jurul tău, să te desprinzi de haosul creat de societate, este despre regăsirea de sine, relația cu cei din jur, pierderi, nepăsare, război, temeri, bucurii, încredere și conexiune.

Aici, oamenii sunt gazdele unui spațiu în care pot să se manifeste așa cum simt, fie că vor să aibă o clipă de liniște sau un moment prin care să exteriorizeze tot ce au în suflet, mediatorii acestor întâmplări, cât și oglinzile trăirilor celor prezenți sunt cei doi performeri.

Energia publicului va fi receptată de artiști și va fi transmisă înapoi sub o altă formă, astfel încât cei prezenți se pot aștepta o reacție pură, autentică, prin care barierele psihologice și fizice să devină inexistente.

Alte detalii despre eveniment se regăsesc aici.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici