Cine cântă la Smida Jazz Festival 2023

Smida Jazz lansează lineup-ul complet al ediției din 2023, ce se va desfășura, între 18-20 august, în satul Smida, jud. Cluj, în Parcul Natural Apuseni. Festival de nișă, Smida Jazz promovează jazzul contemporan, gen dedicat experimentelor, colaborărilor neașteptate și inovației în muzică.

Cei care vor ajunge la Smida Jazz îi vor vedea în concerte live de neuitat pe Oceanvs Orientalis & Ilhan Ersahin, francezii de la Guillaume Perret – Simplify, talentatul saxofonist norvegian Håkon Kornstad, multi-disciplinara Lara Jones din Marea Britanie, danezii Girls in Airports, Norzeatic & Qinta Spartă și multi alții – detalii pe site-ul festivalului.
Un lineup care aduce împreună sensibilități europene, din Orient și America Latină, talente muzicale curajoase, care explorează texturi sonore departe de muzica mainstream.

Smida Jazz pregătește pentru ediția din acest an și un lineup de speakeri pentru zona Grow – în care vor fi abordate teme și subiecte de actualitate precum și activități menite să inspire.

Abonamentele de festival și suplimentele de camping se pot cumpăra pe site-ul Iabilet.

Copiii de până în 14 ani pot participa gratuit la festival, însoțiți de un adult.

mm
Radu Bejan
Critic literar. S-a născut în 1996 în Oradea. Tot în Oradea a absolvit facultatea de Litere (specializarea Română-Engleză) și programul masteral Literatură Română – Relevanțe Europene. În prezent, urmează cursurile programului masteral Istoria Imaginilor – Istoria Ideilor (UBB Cluj-Napoca, Litere). Colaborator permanent al revistei de cultură „Familia”. Co-fondator al clubului de lectură Pragul Vaida.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici