Lectură performativă „50% mai aproape de un final memorabil”: Alex Higyed și Andreea Ioniță, pe un fundal sonor de Erik Kun

Vineri, 13 octombrie 2023, ora 18:00, la librăria La Două Bufnițe din Timișoara are loc lectura performativă cu titlul „50% mai aproape de un final memorabil”. Evenimentul va fi găzduit de Alex Higyed, Andreea Ioniță și Comuna 30 pe un fundal sonor conceput de Erik Kun. 

„50% mai aproape de un final memorabil” este un proiect literar care se manifestă prin poezie performativă conceptuală și își propune să exploreze subiectul durerii într-o societate a pozitivității, care încearcă să se debaraseze de orice formă de negativitate. 

Evenimentul este aici.

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici