„Klaus & Barroso” e pe primul loc în topul încasărilor din România după primul weekend în cinema

O poveste despre prietenie și despre puterea salvatoare a iubirii și a speranței, comedia Klaus & Barroso, se află pe primul loc în topul încasărilor din România, după primul weekend petrecut în cinematografe, conform cifrelor publicate de Cinemagia.

Primit cu entuziasm de public, lungmetrajul produs de Bold Film Studio și distribuit de Forum Film a obținut încasări de 1.229.859,65 lei, depășind rezultatele înregistrate anul trecut, în aceeași perioadă, după lansarea filmului Taximetriști.

Lungmetrajul scris de Grupa B (Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu, Bogdan Theodor Olteanu) a avut premiera pe 16 ianuarie în cinematografele din România și rulează din 18 noiembrie în Republica Moldova.

„Suntem bucuroși să ne continuăm colaborarea cu Bold Film Studio și cu echipa creativă din spatele Taximetriști, iar rezultatele din acest week-end și feedback-ul spectatorilor arată că filmul comercial de calitate nu mai este doar un ideal în piața noastră, ci a devenit o realitate concretă.” (Andreea Zidaru, Managing Director Forum Film România)

Distribuția

Din distribuția Klaus & Barroso fac parte: Cosmin „Micutzu” Nedelcu, Adrian Nicolae, Carol Ionescu, Alexandru Ion, Vlad Drăgulin, Rolando Matsangos, Codrin Boldea, Vlad Brumaru, Cezar Antal, Mădălina Craiu, Șerban Pavlu, Victoria Răileanu, Alin Florea, Mădălina Stoica, Bogdan Farcaș, Cătă Nicolau, Alex Mircioi.

Directorul de imagine al filmului este Mihai Marius Apopei, montajul este realizat de Tudor D. Popescu, scenografia și costumele sunt semnate de Alexandra Panaite, iar muzica este compusă de Ana Băncescu.

„Cu Klaus & Barroso, al doilea film produs in-house după Taximetriști, ne-am propus să schimbăm registrul de comedie abordat și să facem un film la fel de accesibil, dar mai pozitiv ca mesaj și stare. Așteptările noastre au fost însă depășite de căldura și încântarea cu care publicul din toate orașele din țară pe unde am călătorit și spectatorii din București au primit filmul nostru: au trăit și simțit alături de personajele noastre, s-au distrat și au plecat acasă cu zâmbetul pe buze. Ce altceva mai mult ne-am putea dori?” (Cristian Anastasiu, Director Executiv Bold Film Studio/Producător)

Imagini din filmul Klaus & Barroso se regăsesc și în videoclipul piesei „Frățioru’ meu”, lansată de Amuly și Azteca feat. Micutzu, regizat de Bogdan Theodor Olteanu, filmat de Mihai Marius Apopei și produs de Seek Music.

Continuă caravana în țară. Proiecții cu echipa

Caravana Klaus & Barroso continuă cu proiecțiile în prezența echipei de la Craiova (23 ianuarie – Inspire VIP – Electroputere Mall), Ploiești (24 ianuarie – Cinema City – Shopping City), Oradea (25 ianuarie – Palace Cinema – Lotus Center), Satu Mare (26 ianuarie – Cineplexx – Shopping City), de la ora 19:00.

Proiecții în București cu participarea echipei vor mai avea loc pe 27 ianuarie (Cineplexx Băneasa, 18:30), 28 ianuarie (17:40, Cinema City Mega Mall) și 30 ianuarie (Cinema Elvire Popesco, 20:30).

Despre film. Trailer

Un barman (Klaus) și un bodyguard (Barroso) încearcă să țină sub control o petrecere a burlacilor, cu un mire timid, un naș guraliv, prieteni și colegi de muncă, un șef de gașcă, o dansatoare curajoasă, un vecin trăznit, surprinși de o patroană furioasă și deranjați de niște musafiri nepoftiți și periculoși. Dar iubirea își face loc în poveste în mai multe feluri și ar putea salva o situație fără ieșire.

Biletele la Klaus & Barroso pot fi achiziționate online și de la casieriile cinematografelor. Mai multe detalii aici.  

mm
Anca Zaharia
A scris pentru Revista Hyperliteratura, Serial Readers, Zile și Nopți, Cinemap. Mai scrie pentru Dilema veche și Fain de România. A lucrat în crâșme, în publicitate și la radio, a fost librar și manager de librărie, a făcut PR, comunicare și social media, a tradus cărți și face redactare și corectură pentru câteva edituri de la noi. A obosit, s-a odihnit și a scris „Sertarul cu ură”, „Jurnal de librar”, „Suicid” și „Eu n-am trăit războiul”. Încă vie. Co-fondator & redactor-șef la Revista Golan.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici