Kandahar: Misiune Mortală, din 31 mai în cinematografele din țară

O producție de Ric Roman Waugh, Kandahar: Misiune Mortală, este distribuită în România de Vertical Entertainment și are avanpremiera în cinematografele din întreaga țară din 31 mai 2023.

După ce a sabotat un reactor nuclear iranian, agentul CIA sub acoperire Tom Harris (Gerard Butler) descoperă că fotografia sa a fost răspândită în toată presa, când un turnător dezvăluie implicarea lui în distrugerea reactorului. Dar reporterul care a primit informațiile despre Harris este arestat de Garda Revoluționară a Iranului, așa că Harris are la dispoziție 30 de ore pentru a găsi o cale de scapare.

Lui Gerard Butler i se alătură în distribuția filmului Navid Negahban, Ali Fazal, Bahador Foladi, Travis Fimmel, Nina Toussaint-White și Vassilis Koukalani. Producătorilor filmului, Basil Iwanyk, Erica Lee, Brendon Boyea, Gerard Butler, Alan Siegel, Scott Lastaiti, Christian Mercuri și Ali Jaafar li se alătură Stuart Sutherland în rolul de co-producător și Andrea Dimity, Will Flynn, Jonathan Fuhrman, Danielle Robinson, David Haring, Roman Viaris, Peter Smith, Sam Barnett, James Masciello, Matthew Sidari și Tom Ortenberg ca producători executivi.

mm
Radu Bejan
Critic literar. S-a născut în 1996 în Oradea. Tot în Oradea a absolvit facultatea de Litere (specializarea Română-Engleză) și programul masteral Literatură Română – Relevanțe Europene. În prezent, urmează cursurile programului masteral Istoria Imaginilor – Istoria Ideilor (UBB Cluj-Napoca, Litere). Colaborator permanent al revistei de cultură „Familia”. Co-fondator al clubului de lectură Pragul Vaida.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici