Johnny Depp și Al Pacino vor produce un film despre pictorul italian Amedeo Modigliani

foto: yahoo.com

Johnny Depp va regiza un film biografic despre Amedeo Modigliani, pictorul italian care a murit în 1920 și a devenit ulterior renumit pentru nudurile sale, portretele cu feţe şi membre alungite, scrie The Guardian, citat de News.ro.

Depp va fi şi producătorul filmului alături de Al Pacino, potrivit The Hollywood Reporter. Nu a fost anunţată o distribuţie, dar cum Modigliani a murit la vârsta de 35 de ani este puţin probabil ca vreunul dintre cei doi să-l interpreteze pe artist. Filmul s-ar concentra pe 48 de ore din viaţa artistului, în 1916.

„Sunt incredibil de onorat să aduc pe ecran saga vieţii lui Modigliani şi o voi face cu mare umilinţă. Viaţa lui a fost plină de încercări grozave, dar a culminat cu un triumf – o poveste umană universală la care toţi spectatorii se pot raporta”, a declarat Depp pentru The Hollywood Reporter.

Filmul, care ar trebui să fie filmat anul viitor, va fi coprodus – printre alţii – de Johnny Depp şi Al Pacino. Va fi al doilea lungmetraj regizat de vedeta din „Piraţii din Caraibe” după „The Brave”, lansat în 1997.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici