Jocurile cartierului

Comunitatea brașoveană redescoperă beneficiile mișcării la „Jocurile Cartierului Răcădău – ediția a II-a”. În Parcul Trandafirilor și la peretele colorat Magnolia vor avea loc concursuri, activități sportive și jocuri recreative sâmbătă, 10 septembrie 2022, de la ora 11.00.

Sâmbătă, 10 septembrie 2022, de la 11:00 la 16:00, în Parcul Trandafirilor, atât pe zona verde cât și pe aleea principală, copiii, părinții și bunicii se vor putea bucura de jocuri de volei, badminton, paddle, frisbee, fotbal sau tir cu arcul.

Cei mai mici vor avea parte de mișcare, jocuri și activități de grup cu echipele CSS Brasovia, Bebe Rostogol și Junior by Oaki, în timp ce părinții și bunicii se pot relaxa cu un masaj terapeutic de la Kinetic Plus sau participând la sesiunile de yoga alături de instructori experimentați.

Nu vor lipsi jocurile de șah și table, pentru care vecinii din cartier sunt încurajați să se organizeze pentru tradiționalele competiții, concursurile distractive pentru familii și prieteni, iar pentru cei mai îndrăzneți un antrenament de karate.

Alături de organizatori, în parc se va afla și Federația Română de Orientare, care îi invită pe brașoveni între orele 11:00 și 16:00 la un ATELIER DE MICROORIENTARE adresat tuturor celor peste 8 ani.

Aleea principală din Parcul Trandafirilor se va anima cu încălzirea coordonată de profesori de sport de la școlile din cartier, cu un moment de breakdance cu Old School New School, dar și cu o demonstrație de arte marțiale!

De la 14:00 la 18:00 zona peretelui colorat Magnolia va fi dedicată competițiilor și jocurilor de baschet, tenis cu piciorul, trotinete, role, biciclete, darts. Aici, cei mai îndemânatici dintre practicanții sporturilor sunt invitați să-și dovedească măiestria.

De la 11:00 la 16:00 se desfășoară Quest Răcădău – o tură de recunoastere a cartierului, cu rolul de a încuraja mersul pe jos dar si de a descoperi mici afaceri care activează aici.

Cu harta în mână, participanții vor trece printr-o serie de puncte de interes local și la final, cei care parcurg întregul traseu până la ora 16:00, vor participa la o tombolă cu premii ce va avea loc la 16:30. Sunt invitate la descoperirea cartierului prin mers pe jos sãnãtos, persoane de toate vârstele!

Evenimentul Jocurile cartierului este finanțat în cadrul programului Sportul pentru toți de Decathlon România, prin Fundația Comunitară Brașov, implementat de Grupul de inițiativă A.M.I. și susținut de centrul comercial Magnolia – Prieteni în Răcădău. Proiectul se derulează cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

Accesul este liber, indiferent de vârstă și de condiție fizică, iar înscrierea se va face în ziua evenimentului, direct la locul de desfășurare a activităților. Participarea este gratuită la toate activitățile.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici