Jazz in the Park anunță primii artiști care vor urca pe scenă, în Cluj-Napoca

Festivalul Jazz in the Park va avea loc în primul weekend din septembrie 2023, în Cluj-Napoca. Organizatorii au anunțat primii artiști care vor urca pe scena din Parcul Etnografic.
„Avem nume pe care ni le-am dorit încă de la prima ediție, nume care au reușit să-și pună amprenta în lumea muzicii, care au schimbat mentalități și percepții, care au influențat generații întregi de muzicieni și care vor reuși, pentru câteva ore, să ne transpună într-o altă lume. O lume în care să ascultăm, să simțim, să descoperim și să ne relaxăm”, spun organizatorii.

The Cinematic Orchestra ajunge la Cluj cu un Cine-Concert de neratat. O proiecție a filmului mut clasic, „Man with a Movie Camera”, acompaniată de o performanță live a albumului lor cu același nume.

„Mulatu Astatke, ”the father of Ethio-Jazz”, cu un spectacol care te va face să îi iubești muzica și să-i asculți pe repeat albumele. Billy Cobham, toboșarul care a cântat cu Miles Davis și care te va lăsa cu gura căscată cu tehnicile lui de percuție. Fun Lovin’ Criminals, cu care ne-am permis să ieșim puțin din sfera jazz pentru că vrem să simțim împreună energia lor contagioasă și show-ul lor plin de viață”, precizează organizatorii evenimentului.

Festivalul va avea loc într-un loc intim, aproape de oraș, în natură, accesibil, dar limitat la 7.000 de oameni pe zi. Organizatorii sugerează doritorilor să achiziționeze un abonament până pe 9 martie, cât prețul este încă la 300 de lei.

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici