Înscrie-te la turul ghidat Un-hidden și descoperă street art prin București

Explorează Bucureștiul prin intermediul artei din spații publice: vezi ce exprimă artiștii locali și internaționali pe străzile și zidurile orașului și pune-le în contextul istoric și social. Află poveștile celor mai noi lucrări de street art din București și a locurilor uitate de timp dar a căror poveste poate continua prin artă și implicare civică. Un tur ghidat diferit, găzduit de Open Doors – Travel Outside the Box în cadrul programului Un-hidden Romania, despre cum trecutul are un viitor, prin fapte și decizii din prezent. Fii alături de noi în turul pietonal care deschide subiectul și apetitul de căutare urbană continuă, schimbând perspectiva.

Acesta este un tur interactiv, așa că pregătește-te să întâlnești noi prieteni și să-ți exprimi gândurile. Mergi în această călătorie unică pentru a descoperi partea autentică a orașului și pentru a face câteva fotografii minunate de călătorie, cu povești care nu se regăsesc în ghiduri de călătorii!

Turul ghidat Un-hidden street art în București are loc în data de 14 mai 2022, începând cu ora 17:00, și durează cam 2-3 ore. Rezervă-ți locul aici, cu minimum o zi înainte de tur. Folosește o adresă de e-mail și telefon valide, pentru a primi confirmarea și informații despre locul de întâlnire. 

Bine de știut

Ar fi bine să ai apă, un produs de dezinfectare pentru mâini și să porți încălțăminte confortabilă. Va fi necesară o călătorie cu autobuzul pentru care fiecare participant este responsabil să achite. Turul acoperă doar spațiile publice în aer liber.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici