Începe Sinaia Forever: spectacole de teatru, simulator de schi și caricatură stradală

Începe Sinaia Forever. A 27-a ediție a festivalului se va desfășura în perioada 09-11 septembrie, când B-dul Carol I va deveni pietonal.

Printre trupele și soliștii care vor concerta în weekend la Sinaia se numără Vița de Vie, Alina Eremia, Oana Radu, Irina Rimes și The Motans.

Startul distracției va fi dat la vineri la ora 18.00, la grandioasa paradă de deschidere “I Am Sinaia” în care își vor găsi locul toți participanții, invitații și spectatorii.

„Toți împreună vom simți fiorul trecerii prin cele trei porți alegorice, traversând centrul orașului și parcurgând cele trei zone care reprezintă tema festivalului Sinaia Forever.

Vor exista 3 zone care se vor îmbina armonios și care reprezintă Trecutul (Ieri), Prezentul (Azi) și Viitorul (Mâine). Pe scene vor urca  21 de artiști și vor fi 28 de concerte.

Atât localnicii cât și  turiștii trebuie să știe că accesul auto va fi restricționat pe B-dul Carol I de la intersecția cu B-dul Republicii până la intersecția cu B-dul Ferdinand, dar și pe str. Octavian Goga, de miercuri 07 sept. ora 08.00 până duminică 11 sept. ora 22.00. Accesul auto se va face pe rute alternative care vor fi semnalizate corespunzător, atât la intrarea cât și la ieșirea din localitate.

De asemenea, trebuie evitate zonele unde vor fi amplasate materialele pirotehnice  pentru artificii, zone care vor fi împrejmuite și semnalizate corespunzător”, precizează organizatorii Sinaia Forever.

Programul complet

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici