Începe AFECT. Festival imperfect. Patru zile de film, muzică, teatru, dans și dezbateri la Brașov

Mâine începe AFECT – festival imperfect, primul eveniment cultural de asemenea amploare dedicat educației emoționale și sănătății mintale din România. Urmează patru zile de festival, incluzând film, teatru, muzică, ateliere de psihoterapie și dezbateri ce au loc în perioada 26-29 august 2021.

AFECT este organizat de Fundația Hera și își propune ca prin diversitatea acestor evenimente să exploreze domeniul psihologiei și psihoterapiei, mizând pe o îmbunătățire în ceea ce privește educația emoțională și sănătatea mintală a publicului participant, reducând astfel stigmatizarea asociată.

Printre invitați se numără psihologii și psihoterapeuții Andreea Neagu, Yolanda Crețescu, Coralina Chiriac, Adrian Beu și dr. Costin Vlad Anastasiu; în plus, vor susține momente artistice Filarmonica Brașov, Teatrul „Sică Alexandrescu” și artiștii byron, The Mono Jacks, OCS. Invitat special este Marcel Iureș, care va fi prezent în deschiderea spectacolului „Iluzii”. Filmele proiectate și urmate de dezbateri tematice sunt Inside Out, Anomalisa, Wild și In Utero. Locul de desfășurare include câteva puncte-cheie ale orașului: Piața Sfatului, AFI Brașov, Teatrul Dramatic. Programul zilelor de festival este disponibil atât de site-ul https://afect.ro, cât și pe paginile de Facebook și Instagram.

Pe toată perioada, Breasla Cârciumarilor și alte localuri din Brașov vor susține festivalul. Colegiul Psihologilor va fi reprezentat de psihologi voluntari disponibili pentru a răspunde întrebărilor participanților de la AFI.

Intrarea la evenimentele din cadrul festivalului AFECT este gratuită, în limita locurilor disponibile, și nu necesită rezervare.

Pentru evenimentele din program care au loc pe terasa AFI Brașov, accesul se face face pe baza prezentării certificatului digital european COVID, a unui test PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau a unui test rapid care se poate face la intrare (30 lei).

Accesul la evenimentele de la Teatrul Dramatic „Sică Alexandrescu” se face prezentând certificatul digital european COVID sau un test PCR (nu mai vechi de 72 de ore).

Pentru evenimentele care se desfășoară în Piața Sfatului nu este nevoie de dovada vaccinării sau de prezentarea unui test negativ, purtarea măștii fiind însă recomandată ca dovadă de responsabilitate civică.

AFECT este un festival desfășurat cu sprijinul AFI Brașov, al Colegiului Psihologilor, Universității „Transilvania” din Brașov, Filarmonicii Brașov și al Teatrului „Sică Alexandrescu” din Brașov.

Parteneri: Temad, Eren, Hotel Coroana Brașovului, Econstrukt, Cool Rentals, RapTronic, Țiriac Auto, Decent Real Estate, Viessman, Affidea – Hiperdia, Digital Brain Advertising, Rap Confectionery, Millenium Pub & Cafe, Aftăr Stube, Mustață de Bere, Hotel Drachenhaus, Salomon, Zizin, Brainia, beans.ro, Deane’s Irish Pub & Grill.

Parteneri media: BizBrașov, fwdBV, Zile și Nopți, Revista Golan, Litera9, Metropola Brașov, Radio România Brașov FM, Transilvania 365.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici