Încep înscrierile la Școala de Vară Cantus Mundi

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, prin Programul Național Cantus Mundi, lansează înscrierile la Școala de Vară Cantus Mundi, ediția 2024.

A șasea ediție a programului se va desfășura pe parcursul a două serii de câte două săptămâni, în perioada 1–26 iulie 2024 și se adresează copiilor cu vârste între 7 și 13 ani (7 ani împliniți la data înscrierii și până la împlinirea vârstei de 13 ani) din București și împrejurimi, dornici să-și dezvolte creativitatea prin intermediul muzicii, a educației muzicale și a altor activități artistice.

Atelierele Școlii de Vară Cantus Mundi vor fi organizate la sediul Corului Madrigal – Cantus Mundi, din Aleea Dealul Mitropoliei nr. 11, sector 4, București, și vor fi coordonate de profesioniștii Corului Madrigal și ai Cantus Mundi, formatori cu o vastă experiență în domeniu.

Calendar

Cele două serii ale Școlii de Vară Cantus Mundi se vor desfășura în intervalul orar 09:00–17:00, de luni până vineri, după cum urmează:

  • seria I: 1 – 12 iulie
  • seria a II-a: 15 – 26 iulie

Înscrieri

Părinții pot înscrie copiii la Școala de Vară Cantus Mundi prin completarea formularului online de aici. Înscrierile se primesc în limita locurilor disponibile, în ordine cronologică.

Taxa de participare

Taxa de participare pentru o serie este de 900 de lei de persoană/ serie, și include parcurgerea atelierelor și activităților prevăzute în program, precum și contravaloarea mesei de prânz.

Activitățile din program

Școala de Vară Cantus Mundi se desfășoară cu scopul de a oferi copiilor o alternativă educațională complexă, aplicată și distractivă, prin procese interactive, learning by doing, și include: jocuri de cunoaștere și dezvoltare personală (muzicale, sociale, de rol, de comunicare), audiții muzicale explicate, ateliere de muzică corală, noțiuni de percuție, mișcare scenică, vizionări de spectacole cu explicații și jocuri interactive, improvizație muzicală sau întâlniri cu artiști cunoscuți.

Activitățile din program sunt construite pe grupe de vârstă, adaptate etapelor de dezvoltare socială, psihologică, emoțională și cognitivă ale participanților și îi spijină pe cei mici să dobândească noi modalități de exprimare și dezvoltare artistică.

Informații suplimentare

Mai multe detalii și informațiile logistice privind organizarea programului sunt disponibile pe website-ul cantusmundi.ro, secțiunea Școala de Vară, în Regulamentul Școlii de Vară Cantus Mundi – Ediția 2024.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici