În urma criticilor, Netflix a eliminat Dahmer: Monster – The Jeffrey Dahmer Story din categoria LGBTQ+

foto: YouTube

Netflix a scos miniseria Dahmer: Monster – The Jeffrey Dahmer Story din categoria LGBTQ+, în urma criticilor aduse de utilizatorii platformei.

Serialul a intrat inițial pe serviciul de streaming cu etichetele „LGBTQ”, „psihologic”, „horror”, „vintage crime” și „întunecat”, pe 21 septembrie. Însă mulți abonați au apelat la rețelele de socializare pentru a critica platforma Netflix pentru includerea clasificării LGBTQ+, potrivit Daily Mail.

O abonată a evidențiat natura înșelătoare a etichetei pentru spectatori, spunând: „Căutați conținut LGBTQ? Ei bine, avem ceva spectaculos pentru tine! Unde în fiecare episod o altă persoană LGBTQ este masacrată și mâncată! E ca și cum ai spune că Lista lui Schindler este un film de familie pentru evrei”.

„Hei, salut Netflix, TE IMPLOR să reconsideri ca Dahmer să aibă eticheta LGBTQ, mai ales ca una dintre etichetele principale”, a scris un internaut.

foto: ew.com

„Netflix a adăugat seria Jeffrey Dahmer la eticheta LGBTQ+. Sunt uluit”, a afirmat un alt utilizator.

„Este destul de dezamăgitor din partea Netflix să-l introduci pe Dahmer la LGBTQ+, când eticheta True Crime ar fi fost potrivită”, s-a plâns un alt abonat.

Seria, bazată pe fapte reale, a fost, de asemenea, în centrul criticilor din cauza succesului comercial uriaș al genului „crime adevărate” și a impactului traumatizant pe care l-ar putea avea asupra supraviețuitorilor.

Sora unei victime a lui Dahmer a declarat pentru Insider Sunday că Netflix nu a contactat-o ​​niciodată în legătură cu serialul: „simt că Netflix ar fi trebuit să întrebe dacă ne deranjează. Nu m-au întrebat nimic”, a spus femeia.

foto: popbuzz.com

Seria are 10 episoade și prezintă povestea criminalului în serie Dahmer, din perspectiva victimelor sale. Serialul explorează greșelile majore pe care poliția din Wisconsin le-a făcut în gestionarea anchetei.

Miniseria prezintă cel puțin 10 incidente în care autoritățile aproape că l-au arestat pe Dahmer, interpretat de Evan Peters, dar nu au făcut-o, crescând numărul crimelor.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici