În curând în cinema: „Ca fetele”, un film „ca o ploaie caldă de vară” despre prietenia și iubirea la orice vârstă

Fotografie de Andrei Ciobanu
Fotografie de Andrei Ciobanu

Trei prietene sexagenare și un soț decedat, despre care se află că era adulterin, marchează începutul unor aventuri cu accente comice care aduc împreună și vindecă în moduri neașteptate destinele a șapte personaje, aflate în căutarea iubirii și a acceptării de sine. În regia Cameliei Popa, filmul „Ca fetele”, care va avea premiera în cinematografe din septembrie 2024, va oferi tuturor nu doar o poveste plină de neprevăzut și de tandrețe, dar și o distribuție de excepție, ce reunește mai multe generații de actori și de personaje ce se confruntă cu diferite secrete.

Maia Morgenstern, Adriana Trandafir și Aura Călărașu le interpretează pe Silvia, Cela și Rozana, trei prietene foarte bune încă din copilărie, care află că soțul Silviei, Tavi, decedat de doar o lună, o înșela pe aceasta cu o funcționară de la Taxe și impozite, cu care împărtășea și pasiunea pentru pescuit. Cela și Rozana descoperă și că soții lor, Mitu (Marian Râlea) și Virgil (Cătălin Cățoiu), nu sunt chiar străini de această poveste. Inițial, Silvia vrea să se sinucidă, însă cele două prietene ajung la timp pentru a o salva și pentru a-i lansa o provocare: o noapte în oraș, în care să se distreze ca în tinerețe. 

Echipa

După o idee de Tiberiu Ioana, care este producător general și co-scenarist alături de Camelia Popa și cu o coloană sonoră semnată de Vlad Isac, „Ca fetele” a fost filmat integral în Ploiești, în aproximativ 12 locații, timp de aproape trei săptămâni. Din echipa de producție fac parte Lulu de Hillerin (director de imagine), Ovidiu Văcaru (montaj), Sorin Neagu (postprocesare sunet), Ștefan Constantinescu (scenografie), Eli Adam (costume), Raluca Moldoveanu (machiaj), Elena Tudor (hair), Laurențiu Cosmin Tomoroga (Line Producer).

Premiera de gală a filmului distribuit de Vertical Entertainment va avea loc în București, în luna septembrie, iar producția va beneficia și de o caravană în țară, ale cărei orașe și locații vor fi anunțate în curând.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici