Igluuri de lectură în zone montane și turistice din România

foto: instagram.com/nomad.library/

Mai mulți tineri din Arad au implementat conceptul NoMAD Library în zonele turistice din România. Pasionații de lectură își pot petrece timpul în mini-biblioteci atrăgătoare și comode, chiar și în vârful muntelui.

Igluurile, diferențiate prin tematică și culoare, adăpostesc cărți pentru turiști și sunt mutate periodic. Cel mai recent a fost amplasat în Parcul Central din Vatra Dornei și este dotat cu peste 350 de cărți, iar celelalte igluuri se află în municipiul Arad, Lacul Ghioroc din Arad, Cheile Turzii din Cluj, Hunedoara, Transfăgărășan și Poiana Glăvoi din Munții Apuseni.

foto: instagram.com/nomad.library/

Dezvoltare fără taxe

„Prin acest proiect dorim să creăm oportunități publicului larg, iubitorilor de natură și tinerilor, oferindu-le motivația de a citii și a-și petrece timpul liber în natură, activitate care îi va ajuta să se dezvolte cognitiv și emoțional”, potrivit inițiatorilor.
foto: instagram.com/nomad.library/
Nu se percepe nicio taxă pentru citirea sau împrumutarea cărților, dar este indicat ca acestea să fie returnate sau înlocuite cu alte cărți de către turiști. Unde va mai ajunge NoMAD Library puteți afla de pe contul de Instagram dedicat proiectului.
foto: instagram.com/nomad.library/

Ultimele articole

Related articles

2 COMENTARII

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici