iCarte, iParte Book Fair: prima ediție îi are ca invitați speciali pe Camelia Cavadia și pe Florin Chirculescu

Prima ediție a evenimentului iCarte, iParte Book Fair se desfășoară pe data de 7 mai, în București, la Tucano Coffee Guatemala din Dorobanți. Evenimentul reunește cititori pasionați, bloggeri de carte și scriitori români și își propune să promoveze cititul și scriitorii români contemporani. Astfel, în cadrul evenimentului, vizitatorii vor putea să discute despre literatură, să își achiziționeze titlurile preferate și să participe la discuții despre cărți.

Invitații speciali ai evenimentului sunt scriitorii Camelia Cavadia și Florin Chirculescu, precum și Alin Comşa, public speaker. Vizitatorii vor putea asista la discuții despre literatură și rolul cărților în viața noastră începând cu ora 14:00. 

Evenimentul va debuta cu o discuție despre Eminescu, între scriitorul Florin Chirculescu, care a publicat recent Solomonarul, un roman despre un altfel de Eminescu, și Alin Comşa, care va încânta publicul prezent cu o sumedenie de cărți rare de colecție și reviste de epocă în care Eminescu a fost publicat. Momentul continuă cu o discuție antrenantă despre rolul poveștilor în viața noastră, între scriitoarea Camelia Cavadia și Roxana Brănișteanu, om de radio și inițiatorul asociației iCarte, iParte.

Pe 7 mai, în intervalul 10:00-20:00, vizitatorii vor putea savura o cafea într-un cadru boem, central, din incinta cafenelei Tucano Coffee Guatemala, Calea Dorobanților 18. Totodată, aceștia vor descoperi cărți revândute pentru o nouă șansă, la prețuri accesibile, atât titluri din sfera de ficțiune, cât și de non-ficțiune. 

iCarte, iParte Book Fair este un eveniment cultural aflat la prima ediție, care își propune să aducă laolaltă scriitori români contemporani și cititori și să promoveze lectura. Evenimentul este organizat de către Luisa Ene și Roxana Brănișteanu, promotori de carte în mediul online.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici