Hortus FlorShow România 2022: totul despre flori și plante ornamentale, pomi, viță de vie și vin, legume, sere și solarii

În perioada 5-8 mai 2022 sunteți așteptați la cea de a XIX-a ediție a Zilelor Horticulturii Bucureștene, eveniment organizat anual de Facultatea de Horticultură, în campusul Agronomie-Herăstrău, al Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București.

Ediția din acest an a evenimentului Zilele Horticulturii Bucureștene se desfășoară sub simbolul bujorului, pentru a susține în continuare inițiativa proclamării oficiale a Bujorului ca Floare Națională a României. Acest eveniment vă conduce într-o călătorie în lumea horticulturii prin conferințe, ateliere, expoziții și demonstrații în aer liber. Veți avea ocazia să participați și la prezentările hibrid organizate pe cele mai actuale teme din horticultură. 

Scopul este de a inspira vizitatorii să trăiască o viață mai prietenoasă cu mediul înconjurător, ecologică și sănătoasă, prin soluțiile de reciclare și de compostare a deșeurilor alimentare și vegetale și prin prezentarea celor mai bune soluții și produse horticole pentru casă și grădină. Vizitatorii vor putea achiziționa direct de la producători pomi și arbuști fructiferi, flori, plante ornamentale, semințe, răsaduri de legume și flori, unelte, utilaje, accesorii pentru horticultură și produse agricole tradiționale. 

Începând de joi, 5 mai, călătoria extraordinară în lumea horticulturii din Bd. Mărăști 59, București, Sector 1, are loc între orele 10:00-18:00. Vezi aici Programul Zilele Horticulturii Bucureștene 2022.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici