Harrison Ford se alătură Universului Marvel în „Captain America”

foto: irstcuriosity.com

Harrison Ford se alătură Marvel Cinematic Universe în „Captain America: New World Order”, a patra parte din franciză, care va fi lansat la 1 mai 2024. Actorul îl va interpreta pe generalul Thaddeus Ross, lider al Thunderbolts, potrivit Deadline, citat de News.ro.

Vedeta din saga „Star Wars” şi „Indiana Jones” îl va înlocui pe William Hurt. Actorul, care a murit în martie, a fost generalul Ross în „The Incredible Hulk”, „Captain America: Civil War”, „Avengers: Infinity War”, „Avengers: Endgame” şi „Black Widow”.

Deşi cunoscut cititorilor de benzi desenate, acest personaj a apărut pentru prima dată în benzile desenate Marvel în 1962.

„Captain America: New World Order” va fi realizat de Julius Onah. Pentru prima dată pe marele ecran, actorul Anthony Mackie va fi supereroul. Personajul său Sam Wilson, pe care l-a jucat în şase filme Marvel şi o serie Disney+ din 2014, a preluat armura purtată de Chris Evans în primele trei părţi din saga.

Pe de altă parte, Ford, în vârstă de 80 de ani, va reveni în curând în „Indiana Jones” pentru a cincea – şi, după cum a sugerat el, ultima oară.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici