Gratuități la transport, muzee și beneficii la restaurante pentru turiștii care vizitează Oradea

foto: Liviu Ardelean

Oradea își întâmpină turiștii cu o serie de beneficii și gratuități, pentru al patrulea an consecutiv.

Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea) reia campania „Oradea cu drag”, din 1 martie 2023, cu sprijinul Primăriei Oradea în parteneriat cu OTL, Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice Bihor (Oradea Heritage), instituțiile muzeale din oraș și unitățile din industria ospitalității, potrivit infooradea.ro.

foto: Liviu Ardelean

Prin intermediul acestei campanii, turiștii care vor fi cazați la una dintre unitățile din oraș, pentru minimum două nopți consecutive, se vor putea bucura și anul acesta de mai multe beneficii:

  • Acces gratuit la obiectivele turistice din administrarea Fundației de Protejare a Monumentelor Istorice Bihor (Oradea Heritage): Turnul Primăriei, Casa Darvas-La Roche, Templul Francmasoneriei, Sinagoga Neologă Sion, Sinagoga Aachvas Rein – Sinagoga Istoriei Evreilor.
  • Acces gratuit la toate secțiile muzeale care aparțin de Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal: Muzeul Țării Crișurilor, Muzeul Orașului – Cetatea Oradea, Muzeul Memorial Aurel Lazăr, Muzeul Memorial Ady Endre, Muzeul Memorial Iosif Vulcan.
  • Transport gratuit pentru 24 de ore în întreaga rețea de transport public (OTL)
  • Reduceri atractive la cafenelele și restaurantele partenere.
foto: Liviu Ardelean

Cum funcționează aplicația?

Site-ul www.oradealifenouveau.ro asigură comunicarea între furnizorii de servicii și oferă conectivitate directă între unitățile de cazare, muzee și rețeaua de transport public (OTL). Înregistrarea turiștilor, generarea codurilor de gratuități și comunicarea dintre partenerii campaniei, se va realiza prin intermediul acestui site. Această aplicație nu este destinată utilizării turiștilor.

Odată ce turistul este înregistrat în sistem, acesta va primi un mesaj care conține codul unic și un cod QR. În baza acestui cod unic, turistul va avea acces la toate beneficiile campaniei. Un cod poate fi folosit o singură dată și nu poate fi transferat, acesta fiind nominal.

foto: Liviu Ardelean

Gratuitatea de 24 de ore pentru rețeaua de transport public se va putea activa de către turiști prin trimiterea unui SMS la un număr special OTL. Controlorii OTL, în caz de verificare, vor avea posibilitatea să verifice valabilitatea codului unic prezentat de către turiști.

Campania „Oradea cu drag” se va lansa în 1 martie și va fi valabilă până în 31 decembrie 2023. Printre rezultatele ediției din 2022, derulate în perioada 15 aprilie – 31 decembrie, se numără: 19 unități de cazare partenere, 3.013 turiști înregistrați și 5.262 de gratuități oferite în cadrul secțiilor muzeale partenere.

mm
Liviu Ardelean
În mass-media din 2007, i-a fost auzită vocea la Nova FM, Radio Transilvania, Star FM și a scris la Bună Ziua Făgăraș. A făcut PR, a fost consilier de imagine, s-a întors în presă și continuă activitatea în comunicare.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici