Georgian Mărgărit lansează piesa „Need You”

Need You este compusă de Georgian Mărgărit alături de Ionuț Cătană și Alexandra Tirtirău, iar videoclipul este realizat de cunoscutul regizor SAN. Melodia vorbește despre importanța unei figuri paterne în viața noastră, iar videoclipul transpune în imagini pline de emoție tema întoarcerii tatălui rătăcitor.

Georgian Mărgărit este un nume însemnat în industria muzicală din România, atât în postura de solist, cât și în cea de compozitor, cu o serie de piese în palmares care au avut succes atât pe plan local, cât și internațional. În 2016 a obţinut locul doi în finala Eurovision România cu piesa I’m Coming Home, lansată împreună cu Vanotek şi The Code. Este cunoscut publicului și datorită piesei Closer, melodie ce a cucerit publicul local, dar și international, intrând în topuri europene și fiind licenţiată în Rusia, Bulgaria, Franţa, Monaco, Ucraina, Belarus, Moldova, Kazakhstan, Uzbekistan, Turkmenistan, Tajikistan, Kyrgyzstan, Armenia, Georgia și Azerbaijan. Acum, Georgian vine cu o nouă piesă în limba engleză, Need You.

„În peisajul muzical sunt o mulțime de piese care abordează relația mamă-copil, însă mai puține sunt cele care vorbesc despre figura paternă. Am simțit nevoia să acopăr acest gol și să creez o piesă care explorează relația dintre tată și copil și importanța unei figuri paterne în viața noastră. Piesa Need You abordează tema întoarcerii tatălui rătăcitor și este un subiect cu atât mai important cu cât în România avem o generație care a crescut cu cheia la gât… O mulțime de bărbați au plecat peste hotare pentru a lucra și a-și întreține familia. Deși poate pe plan financiar această plecare a fost de folos familiei, pe plan emoțional o mulțime de copii au crescut în lipsa unei figuri paterne în viața lor. Cred că este un subiect relevant și am simțit nevoia să scriu și să cânt despre asta pentru că îmi doresc ca ascultătorii să se regăsească și, de ce nu, să-și găsească consolarea în această melodie.”, a spus Georgian Mărgărit.

mm
Radu Bejan
Critic literar. S-a născut în 1996 în Oradea. Tot în Oradea a absolvit facultatea de Litere (specializarea Română-Engleză) și programul masteral Literatură Română – Relevanțe Europene. În prezent, urmează cursurile programului masteral Istoria Imaginilor – Istoria Ideilor (UBB Cluj-Napoca, Litere). Colaborator permanent al revistei de cultură „Familia”. Co-fondator al clubului de lectură Pragul Vaida.

Ultimele articole

Related articles

Leave a reply

Introdu comentariul tău
Introdu numele aici